Hyppää sisältöön

Mikael Salminen otti ohjat Talin PGA Finland Championshipissä

Mikael Salminen aloitti Talissa avauspäivänä terävimmin

Mikael Salminen johtaa avauspäivän jälkeen Talissa pidettävässä Audi PGA Finland Championshipissä. Kärki on kuitenkin erittäin tasainen.

Suur-Helsingin Golfia edustava Mikael Salminen löi tiskiin avauspäivän parhaimman kierrostuloksen, kun ennakkosuosikkien joukkoon kuuluva Salminen kiersi Talin kentän tulokseen 68 lyöntiä, joka on kolme alle parin. 

”Sää oli aivan priima, ja vähän ihmettelinkin, että tuolla minun tuloksella mentiin kärkeen. Ajattelin, että joku olisi sen viisi tai kuusi alle parin voinut pelata. Mutta kyllä tämä minulle käy, ei auta valittaa”, Salminen kertoi kierroksensa jälkeen.

Hyvästä kierrostuloksesta huolimatta puttaamisessa jäi Salmisen mielestä paljon parannettavaa seuraaville päiville. 

”Nyt täytyy kyllä myöntää, että tänään oli yksi elämäni huonoimpia puttipäiviä. Pallonlyönti oli niin hyvää, että kolme alle -tulos jäi oikeasti hieman harmittamaan. Kun par-vitoset pelaa Talissa par-tuloksessa, niin se kertoo heikoista suorituksista”, Salminen analysoi.

Kilpailu etenee kutkuttavassa ja tasaisessa tilanteessa. Yksinään toisella sijalla majailee avauspäivän jälkeen kokenut Ari Savolainen, joka on lyönnin päässä Salmisesta. Sen jälkeen tuloksessa yksi alle parin on peräti viisi pelaajaa, joihin kuuluu muun muassa Finnish Tourin rankingin kakkospaikalla oleva Peter Erofejeff. Talissa johtopaikalla pysyminen vaatii näin ollen tiukkaa otetta.

”En saanut palloa lähtemään oikeaan linjaan tänään. Mutta nyt on tehty hommia sen eteen, että se korjaantuisi huomiseksi”, Salminen jatkoi päättäväisesti.

Kilpailu jatkuu jälleen huomenna.

 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa