Hyppää sisältöön

Mikael Gabrielin kisakierroksella riitti tapahtumia: ”Tuskin maltan odottaa huomista”

Mikael Gabriel oli teettänyt caddielleen tyylikkään työasun

Rap-laulaja osoitti Finnish Tourin kisassa osaavansa pelata. Pelikaveri Eetu Isometsä oli liekeissä tehden tuloksen 65,-6.

Mikael Gabrielin startti uran ensimmäiseen Audi Finnish PGA Golf Tourin kisaan oli värikäs. Peli eteni hitaasti, mistä johtuen taiteilijan päällä leijui uhka penalteista.

Yhdessä avauksessa sama vaara oli ilmassa hänen tiiattuaan pallon merkkien etupuolelle. Osittain kilpailun tuoma jännitys häipyi kierroksen edetessä.

”Olen viihtynyt oikein hyvin. Patu (Peter Erofejeff) ja Eetu (Isometsä) ovat parasta mahdollista peliseuraa”, Mikael Gabriel luonnehti toimittajan tultua takiaiseksi neljälle viimeiselle reiälle.

Mikael Gabrielin ja vuoden verran golfia pelanneen caddien yhteistyössä oli erittäin  hyvä ammattimainen ote. Mitan, korkeuserojen ja tuulen vaikutukset laskettiin huolellisesti.

Mikael Gabrielin ja vuoden verran golfia pelanneen caddien yhteistyössä oli erittäin hyvä ammattimainen ote. Mitan, korkeuserojen ja tuulen vaikutukset laskettiin huolellisesti.

Teemu Tyry

Nämä väylät hän pelasi lähes virheetöntä hyvää peliä esittäen yhden yli. Yhteistulokseksi kertyi tulos 87, +16.

”Minimitavoite täyttyi, 90 lyönnin alitus tuli tehtyä. Lauantaille jäi parannettavaa. Tosi kiva päästä samassa jengissä pelaamaan, tuskin maltan odottaa”, hän tokaisi hyvin spontaanisti heti 18:n viheriöltä poistuttuaan.

Eetu Isometsä näytti mallia

Pelikavereista kolmatta kauttaan ammattilaisena pelaava Eetu Isometsä löi tauluun 65, -6.

Aamupäivän pelien päätyttyä hän jakoi johtopaikkaa. Ainoa bogey syntyi 18:lla halvalla tavalla. Lähestyminen reilun sadan metrin matkalta päätyi oikealle bunkkeriin.

Mikael Gabrielilla ja Isometsällä oli samasta linjasta yhtä pitkät par-putit. Vastoin odotuksia Eetu Isometsä missasi Mikael Gabrielin upotettua ensin omansa.

Eetu Isometsä lähtee lauantain kierrokselle erinomaisista asemista

Eetu Isometsä lähtee lauantain kierrokselle erinomaisista asemista

Teemu Tyry

”Olen tyytyväinen peliini, vaikka viimeisestä jäi karvas maku. Viimeiselle lähtiessäni tavoitteena oli birdien kautta tehdä oma ennätys kisoissa (-8)”, Isometsä tuumi. 

”Mikael Gabriel osaa lyödä, perusta on hyvä ja asenne erinomainen. Kolmen pelaamansa vuoden aikana hän on saavuttanut varsin hyvän tason. Lähipelissä ja putissa jäi paljon lyöntejä kentälle. Upeassa kunnossa olevat Hillsin viheriöt ovat kisavirityksessä siihen tottunmattomalle hankala rasti”,  Isometsä kehui pelikaveriaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa