Hyppää sisältöön

Mikael Gabriel tähdittää Finnish Tourin – tähtilaulaja kisaan maltillisella tulostavoitteella

Mikael Gabriel pelaa Hills by GoGolfissa pelattavan Finnish Tourin kisan.

Mikael Gabriel ei osallistu Finnish Tourin kisaan voittomielessä. Suosikkiartisti näkee kisan omalta kannaltaan mahdollisuutena oppia.

Kauden kolmas Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailu käynnistyy perjantaina Hills by GoGolfin kentällä Vihdin Jokikunnassa. Kilpailu pelataan golfkeskuksen Punaisella kentällä, joka tunnettiin aiemmin Valley-nimellä. Kolmipäiväisessä kilpailussa on mukana 126 yleisen sarjan ja 30 naisten sarjan pelaajaa.

Hills by GoGolfin kilpailuun oman lisämausteensa tuo muutama vuosi sitten golfista toden teolla innostunut laulaja Mikael Gabriel. Audi Finnish PGA Golf Tourin kilpailuissa on aiemmin villillä kortilla pelannut muun muassa jääkiekkotähdet Patrik Laine ja Sami Vatanen. Mikael Gabriel lähtee tulevaan kilpailuun innokkaalla mielellä.

”Lähden pelaamaan ensimmäistä ammattilaiskisaani GoGolfin myöntämällä villillä kortilla. Elämä on yhtä oppimista ja sellaisena otan myös tämän mahdollisuuden. Tämä kilpailu on tuonut hyvää sykettä koko talveen ja motivaatiota treenaamiseen, varsinkin kun meidän artistien työtilanne on varsin synkkä vallitsevassa koronatilanteessa”, hän sanoo.

Aivan kylmiltään menestysartisti ei Suomen parhaiden pelaajien sekaan lähde pelaamaan, vaikka hän myöntääkin, ettei asiaa kärkitaisteluun välttämättä vielä ole.

”Svingiä on hierottu koko talvi GoGolfin Loungessa ja nyt olen käynyt pelaamassa Hillsin kisakenttää jo useamman kerran. Hillsissä pinnat ovat loistavat, joten kisatulokset eivät jää kentästä kiinni. Itse lähden nauttimaan ja oppimaan. Tuloksen yritän pitää molemmilla kierroksilla alle 90 lyönnissä.”

Mikael Gabriel aloittaa kilpailunsa perjantaina kello 9.50 ykkösväylältä. Hänen kanssaan samassa ryhmässä pelaavat Eetu Isometsä ja Peter Erofejeff.

Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan tapahtumaa. Kilpailupaikalla noudatetaan vallitsevia koronaohjeistuksia.

Lähde: Finnish Tourin tiedote

Etsi luettavaa