Hyppää sisältöön

Mikael Gabriel osallistuu Finnish Tourin kilpailuun ja treenaa kovaa: ”En malta odottaa, että lumet sulaa”

Mikael Gabriel pelaa Hills by GoGolfissa pelattavan Finnish Tourin kisan.

Artisti Mikael Gabriel kertoi Yle X:n haastattelussa, että hän on saanut Villin kortin kesäkuussa pelattavaan Finnish Tourin kilpailuun.

Mikael Gabriel paljasti viime perjantaina Ylellä, että hän osallistuu ensi kesänä Finnish Tourin kilpailuun.

Suosittu artisti kertoi Yle X:n aamulähetyksessä, että paikka kisassa oli varmistunut edellisenä päivänä eli torstaina. Kisa on 11.–13.6. pelattava Finnish Tourin kauden kolmas osakilpailu, joka pelataan Hills by GoGolf-kentällä Vihdissä.

Asia tuli puheeksi, kun lähetyksen juontajat Viki ja Köpi eli Ville Eerikkilä ja Juuso Kallio kysyivät Mikael Gabrielilta, miten artistilla on sujunut golf.

”Mä olen koko talven treenannut. En ole ikinä ollut varmempi siitä (golfista). Itse asiassa eilen taisi varmistua mun ensimmäinen paikka tour-paikka Finnish Tourilla. Pääsen osallistumaan yhteen osakilpailuun Suomen isoimmassa golfliigassa. Sitä varten tulen treenaamaan aika kovaa. En malta odottaa, että lumet sulavat”, Mikael Gabriel kertoi lähetyksessä.

Finnish Tourin kiertuejohtaja Teemu Laakso oli tyytyväinen siitä, että Suomen kärkiartisteihin lukeutuva Mikael Gabriel ottaa haasteen vastaan pelata korkeimmalla tasolla Suomessa.

”Sillä on valtava huomioarvo kisaa ajatellen. Olen iloinen, että Finnish Tourin kisan järjestäjä tekee asioita huomion saamiseksi”, Laakso sanoi.

”Täytyy nostaa hattua myös MG:lle. Tiedän, että hänen taustansa golfissa ei ole pitkä, eli takana on vasta muutamia vuosia golfmailan varressa. Golfaavat muusikot ovat tehneet paljon hyvää golfin eteen. On hienoa, että  nyt huomiota ohjautuu myös kilpagolfin puolelle. Minun ei tarvinnut pitkään miettiä, annammeko hänelle villin kortin”, Laakso toteaa.

Mikael Gabriel harjoittelee keskiviikkoisin GoGolf Loungessa.

Mikael Gabriel harjoittelee keskiviikkoisin GoGolf Loungessa.

Mikael Hästbacka

Mikael Gabriel kertoi Ylellä, että hänellä on kristallinkirkas tavoite kisassa.

”Toiveeni ja tavoitteeni tulee olemaan, etten ole viimeinen”, hän sanoi.

Golfiin täysillä hurahtunut artisti on harjoitellut talvisin ahkerasti. Nyt kun paikka ammattilaiskilpailussa avautui, hän aikoo panostaa harjoitteluun tosissaan.

”Olen treenannut GoGolfin Loungessa. Se on laitettu tänä talvena pystyyn, ja mulla on ollut vakkarivuoro siellä joka keskiviikko”, Mikael Gabriel kertoi.

Kysymykseen, vastaako simulaattorigolf oikeaa golfia, Mikael Gabriel vastasi seuraavasti: ”Eihän se sama asia tietenkään ole, mutta jos miettii talven treenimahdollisuuksia Suomessa, se on ylivoimaisesti paras. Trackman, joka on simulaattoreista ylivoimaisesti kallein, on myös tosi tarkka.”

Voit kuunnella Ylen lähetyksen täältä. Golfosuus alkaa noin kohdasta 13.40 min.

Etsi luettavaa