Hyppää sisältöön

Mihin Mickelsonin maha on kadonnut? – sisko julkaisi kuvan rantaleijonasta

Phil Mickelsonin askelmerkit sekosivat kesken kierroksen

Phil Mickelsonista on kehkeytynyt melkoinen adonis. Tuoretta rantakuvaa katsoessa ei uskoisi, että miehellä on ikää kohta 50 vuotta.

Maailman kaikkien aikojen paras vasuri Phil Mickelson hätkäyttää, sillä tuoreessa valokuvassa miehen sixbackin ympäriltä on kadonnut rasvakerros.

Kuvan on julkaissut Mickelsonin Tina-sisko itse asiassa jo viime viikolla, mutta Twitterin mukana se ehti Suomeen vasta tänään.

Kuvatekstissä Tina Mickelson kommentoi, että näyttää siltä, että pohjelihakset ovat löytäneet tiensä ylös saakka, johon Phil leikkisästi vastaa, että ”Lääkäri kutsui noita omituisia, ennen näkemättömiä muhkuroita uloimmiksi vinoiksi vatsalihaksiksi, eikä kuulemma ole syytä huoleen.”

Mickelson on selvästikin treenannut viimeaikoina muutakin kuin pohjelihaksiaan, joista hän on tehnyt suositulla Instagram-tilillään ison numeron.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

‪Parts 3, 4, and 5 of Phil Kwan Do calves. You’ve mastered the point and pull, now let’s get it to the finish line. ‬ ‪#CalvesLikeAdonis ‬ ‪#PhilKwanDoCalves ‬

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Huhti 29, 2019 kello 9.15 PDT

Ennen tätä Mickelson neuvoi, kuinka pohjelihaksia voi harjoitella kotisohvalla penkkiurheillen… 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I’ve listened to your wants and desires. The 5-part series ”Phil Kwon Do Calves” is now yours. Let the ones you love know by showing them 2x the ❤️❤️! #MizzenAndMain #lefty

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Maalis 22, 2019 kello 1.43 PDT

…ja jopa unissaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Part 2 of ”Phil Kwon Do Calves” can be difficult for some. Stay committed and you too can have #calveslikeadonis ❤️❤️ Video Credit: @timmick29 ?

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Maalis 26, 2019 kello 3.02 PDT

Mickelson täyttää vuoden päästä kesäkuussa 50 vuotta. Tuoreita kuvia katsellessa sitä ei ihan heti uskoisi.

GoGolfin on Suomen suosituin golfyhteisö ja kovaa vauhtia kasvava golfmedia. Osta nyt huippusuosittu jäsenyys holarivakuutuksella loppukaudeksi hintaan 15 €. Jäsenenä hyödynnät huikeat green fee -edut ja saat GoGolf-lehden kotiin kannettuna. Vuoden viimeinen lehti ilmestyy marraskuussa.

Etsi luettavaa