Hyppää sisältöön

Miguel Ángel Jiménez pisti kunnon juhlat pystyyn Englannissa: ”Golf on minun elämäni”

Kahdeksan birkkua ei bogeja. MIguel Angel Jimenez sai lentävän lähdon kilpailuun numero 707 Birminghamissa

56-vuotias kansansuosikki loisti 707:n ET-kilpailunsa avauspäivänä pelaten tuloksen 64,-8. Espanjalaisilla on Hero Openissa kolmoisjohto.

Miguel Ángel Jiménez jaksaa yllättää ja pitää tuloskuntoa yllä European Tourilla, jolla hän torstaina teki Forest of Ardenin kentällä huipputuloksen 64, kahdeksan alle.  Jiménez  jakaa maanmiehensä Pablo Larrazabalin kanssa toista sijaa, Sebastian Garcia Rodriguez (-10) johtaa.

Avauskierroksen viimeisen viheriön ympärillä Jiménez sai sankarin vastaanoton. Melkoinen osa iltapäivän ryhmissä pelanneista kilpailijoista oli taputtamassa hänet sisään 18:lla. Ennätyksensä espanjalaiselle menettänyt Sam Torrance antoi Jimenezille tunnustusta videon välityksellä.

”Tuntuu hienolta saada tällainen vastaanotto kilpakumppaneiltani ja Samilta. Golf is my life”,  Jiménez kiteytti tärkeimmän syyn, joka häntä kantaa menestyksestä toiseen.

Jimenez on ET:n vanhin yksittäisen kisan voittaja. Hän oli Spanish Openin ykkönen kolme kuukautta 50-vuotissynttäriensä jälkeen PGA de Catalunyan kentällä 2014.

Koronatauon jälkeisissä kolmessa kisassa Jimenez on ollut sijoilla 16:s, kahdeksas ja 38:s. Nyt hän on toisena ja pelialustana lyhyt kenttä, joka sopii spanjoorille erittäin hyvin. 

Mutta onko hänellä mahdollisuus parantaa tätä ennätystä viikonloppuna peräti kuudella vuodella? 

Torstain kierroksen jälkeen voiton mahdollisuuteen uskovia on varsin paljon. Huomattavasti enemmän sellaisia laji-ihmisiä jotka nostavat peukkujen lisäksi isovarpaatkin ylös kannustaakseen Miguel Angel Jimenezia Hero Openin voittoon.

Tuloslista, Hero Open

Etsi luettavaa