Mestaruuskisoista kerättyä: Kenttäennätyksiä ja uusia mestareita

Ringsidessa puettiin vihreät takit toistamiseen peräkkäin Krista Bakkerin ja Peter Erofejeffin harteille
Krista Bakker edustaa Ringside Golfia. Vierellä seuran toinen pääkiertuekokemusta omaava tähti, Peter Erofejeff. KUVA: Ringside Golf

Suurimmalla osalla kotimaan kenttiä käytiin viikonloppuna taistelua seuran mestaruuksista. Ykkösuutinen viikonlopun aikana oli Tuomas Salmisen pelaama haamutulos 56 (-13) lyöntiä.

Viikonloppuna leivottiin taas suuri määrä seurojen mestareita. Viikonlopun paras suorittaja oli Tuomas Salminen, joka kiersi kotiseuransa SHG:n mestaruuskisojen neljä kierrosta tuloksin 71, 56, 72, 67 (-16), jolla voitto irtosi kohtalaisen selkeästi 19 lyönnin turvin.

Kenttäennätyksiä nähtiin tietojemme mukaan ainakin myös Mikkelin Annilassa, jossa Antti Valjakka kiersi kentän 65 lyönnillä. Valjakka eteni myös kilpailun voittoon ylivoimaisella 30 lyönnin erolla, ja hän uusi Golf-Porrassalmen mestaruuden.

Legendaarisella Helsingin Golfklubin seinällä tulee komeilemaan ensi vuodesta lähtien yllätysnimi. Talin pitkäaikainen jäsen, Tomi Pesonen yllätti suurimman osan pelaajista nousemalla seuran mestariksi. Taakse jäi muun muassa European Touriakin vuoden pelannut seuran valmentaja Tuomas Tuovinen. Toiseksi tuli Rami Korhonen lyönnin Pesosen perässä.

@anttivaljakka teki kenttäennätyksen 65 ja otti ylivoimaisen voiton GP:n mestaruuskisoissa (-11). Ja helppohan se on pelata, kun välineet on kunnossa. #golffi #gogolffi #ilovegolf #merkkausnasta

Henkilön Jussi Miettinen (@miettinen.jussi) jakama julkaisu Elo 19, 2018 kello 7.25 PDT

Espoo Ringside Golfissa oltiin luvattu kenttäennätyksestä tuhat euroa jos sen tekijä oli ammattilainen. Peter Erofejeff jahtasi tonnin pottia, mutta käteen jäi ”vain mestaruus”. Patu jätti hyvän ystävänsä Tuomas Pollarin vain lyönnin päähän uusien mestaruutensa. Krista Bakker dominoi naisten sarjaa voittamalla sen lopulta Rinkussa 25 lyönnin erolla kahden kierroksen aikana.

Lisätkää kommentteihin omien seurojenne mestareita tuloksineen, niin saadaan koko Suomen kentät käytyä läpi!