Hyppää sisältöön

Messuviikonlopun kuumimmat tärpit

Kauan odotettu messuviikonloppu on käynnissä. Golf Skyn myymälät ja verkkokauppa ovat täynnä loistavia tarjouksia golfareille. Nyt on täydellinen hetki valmistautua tulevaan kauteen ja korvamerkitä ainakin seuraavat viisi tuotetta:

1. Srixon Z-star / Z-star XV – 32,40 € (norm. 54,00 €)

Huippusuosittu uretaanikuorinen laatupallo, Z-star, omaa hyvät pituus- ja lähipeliominaisuudet. Tuntuma on miellyttävän pehmeä ja hinta erinomainen. Uusin versio tästä pallosta on Srixonin Z-star XV, joka on oikea valinta entistä pidempiä lyöntejä tavoittelevalle pelaajalle. Tartu huipputarjoukseen ja varmista, että tulevan kauden pelit eivät jää ainakaan palloista kiinni. 

Srixon Z-Star pallotusina 2019
Srixon Z-Star XV pallotusina 2019

2. Titleist Players 4 Plus StaDry vedenpitävä kantobägi – 239,95 € (norm. 299,95 €)
    
Ulkonäöltään sporttinen ja täysin vedenpitävä Titleistin uusi Players 4 Plus StaDry on täydellinen bägi Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Vedenpitävät vetoketjut suojaavat taskujen sisällön, ja voit huoletta keskittyä pelaamiseen sateen yllättäessä. Bägissä on viisi eri taskua ja paikka juomapullolle. Pehmeät ja helposti säädettävät hihnat mahdollistavat ergonomisen asennon. Bägi soveltuu myös hyvin kärryyn. Neljä jakajaa varmistavat, että mailat pysyvät hyvin järjestyksessä. Bägiä löytyy useissa eri väreissä.

3. FootJoy CabrettaSof – 14,95 € (norm. 25,00 €)

Heitä kuivat, koppurat ja rikkinäiset hanskat pois bägin pohjalta ja valmistaudu tulevaan kauteen laadukkailla Footjoyn CabrettaSof -nahkahanskoilla. Tämä täydellisesti istuva hanska takaa tukevan otteen mailasta. Hanskoja on hyvä varata useampi kappale bägiin varastoon. Valikoimasta löytyy eri kokoja sekä naisille että miehille.

4. Big Max IP Blade -kärryt – 329,90 € (norm. 439,90 €)

Tämä pieneen tilaan taittuva, laadukas kolmipyöräinen golfkärry takaa ergonomisen asennon kärryn työntämiseen. Kärry on erittäin helppo avata ja kasata. Big Max IP Blade -malli mahdollistaa työntökahvan korkeuden säätämisen, joten siitä juuri itsellesi sopivan korkuisen. Kärryssä on sateenvarjoteline, jalkajarru sekä tukevat kiinnitysremmit. Kärryä löytyy eri väreissä. 

Koko: 88 x 62 x 12,5 cm
Paino: 6,5 kg


5. Garmin S10 GPS -golfkello – 128 € (norm. 179,90€)

Tyylikäs, helppokäyttöinen ja vesitiivis Garminin S10 GPS -golfkello näyttää etäisyydet viheriöiden etu- ja takareunaan, keskikohtaan sekä esteisiin yli 41 000 esiladatulla kentällä. Kello kertoo sinulle muun muassa yhteenvedon kierroksesta, pelaamasi kokonaismatkan ja -ajan sekä pisteet. Garmin S10 on kevyt ja ulkonäöltään sporttisen tyylikäs, joten se toimii erinomaisesti myös rannekellona. Kello näyttää ajan, päiväyksen sekä auringonnousun ja -laskun ajat. Ladattavan akun virta kestää korkeintaan 12 tuntia GPS-golftilassa.

Välinepuolelta löytyy yhtälailla loistavia tuotteita alennetuin hinnoin. Golf Skyn laajasta merkkivalikoimasta löytyy mailoja muun muassa TaylorMadelta, Callawaylta, Cobralta, Titleistiltä, Wilsonilta, Srixonilta, Clevelandilta ja Pingiltä. Jättimyymälöissä on turvallista asioida, ja ammattitaitoinen henkilökunta on koko viikonlopun asiakkaiden apuna välineiden hankinnassa. 

Kauden 2021 vaatteet ja kengät ovat koko messuviikonlopun ajan 20 prosentin alennuksessa. Mikäli tulevan kauden uutuuksista ei löydy sinulle sopivia tuotteita, käy tutustumassa viime kauden tekstiili- ja kenkävalikoimaan Golf Skyn liikkeissä tai verkkokaupassa. Kauden 2020 vaatteet ja kengät myydään nimittäin 40–50 prosentin alennuksella. 

Myymälät palvelevat asiakkaita turvallisesti koko messuviikonlopun ajan. Mikäli kuitenkin haluat tehdä tulevan golfkauden hankinnat kotisohvalta käsin, onnistuu se vaivatta netissä. Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet toimitetaan moniin eri noutopaikkoihin, joten ne on helppo napata mukaan esimerkiksi kaupassa käynnin yhteydessä tai voit valita verkkokauppatilauksesi toimituksen lähimpään Golf Skyn myymälään. Asiakaspalvelu on tukena sekä puhelimitse että sähköpostin välityksellä koko viikonlopun ajan.

Golf Sky toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille niin myymälöihin kuin verkkokauppaankin. Messutarjoukset ovat voimassa 30.3. asti. 
 

Etsi luettavaa