Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Messutarjoukset: Huippudiilejä huippukentille

Tahko, Kytäjä, Hirsala, Levi, Yyteri ja Kymen Golf ovat suomalaisten arvostamia kenttiä.

Vaikka virtuaaliset golfmessut loppuivat eilen, messukampanja on käynnissä vielä viikon ajan.

Kun haluaa golfelämyksiä, ei kannata tyytyä tavalliseen. Ja kun ostaa golfelämyksen jo nyt hyvissä ajoin ennen kauden alkua, säästää paitsi rahaa, on myös jotain mitä odottaa ensi kesänä.

Millaiset kentät sitten tarjoavat elämyksellisyyttä? Suomalaisten golfarien mielestä ainakin nämä kuusi kenttää, jotka pärjäsivät hyvin Golflehden kenttärankingissa.

Tahko Golf

Tahko Golfin kentät ovat talvehtineet poikkeuksellisen hyvin (arkistokuva).
Tahko Golfin Lake ja Forest -kenttä valittiin Suomen 18:nneksi parhaaksi kentäksi.

Moni suomalainen golfari on menettänyt sydämensä Tahko Golfille, joka sijaitsee yhdessä Suomen tunnetuimmassa matkailukeskuksessa. Tahkon kentistä etenkin Old Course miellyttää kotimaisia golfareita. Kenttärankingissa se sijoittui upeasti neljänneksi.

Eikä huonosti mennyt Golden Resortin yhteydessä sijaitsevalla Lake & Forest -kentillä. Kaksi yhdeksän reiän kenttää muodostaa upean 18-reikäisen kokonaisuuden, ja sijoitus kenttärankingissa oli 18:s.

Tahkon kenttien messutarjoukset ovat myös vuodesta toiseen myydyimpiä. Messutarjouksina löytyy esimerkiksi kolmen green feen paketti ja green fee kahdelle + golfauto -paketti. Molempien messuhinta on 109 €.

Osta tästä >>

Kytäjä Golf

Kytäjä South East nousi Golf Worldin listan sijalle 73:s.
Kytäjä Golfin kiertäminen on aina upea elämys. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Kun Kytäjä Golfin kentät 2000-luvun alussa valmistuivat, Suomeen saatiin ensimmäinen kansainvälisen tason huippukenttä. Kytäjän kentät tekevät jälleen uutta tulemista, kun South East -kentän griiniremontin ja uuden masterplanin myötä Kytäjä tähtää nyt Pohjois-Euroopan huippujen joukkoon.

Kytäjän kentät olivat tämänvuotisessa kenttärankingissa sijoilla seitsemän ja yhdeksän.

Messutarjouksena on nyt pelioikeus Kytäjälle hintaan 950 € (norm. 1 090 €). Hinta on todella edullinen kun huomioi Kytäjän kenttien laadun.

Osta tästä >>

Uutta Kytäjällä on klubirakennuksen läheisyydessä sijaitsevat villat. Niiden ansiosta Kytäjälle voi jäädä pidemmäksi aikaa nauttimaan loistavista kentistä ja harjoitteluolosuhteista sekä laadukkaasta majoituksesta upein maisemin.

Tutustu tarkemmin majoituspaketteihin >>

Hirsala Golf

Hirsala Golfin 18. reiän lähestyminen on todella haastava. Taustalla kenties Suomen komein klubitalo. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Hirsala Golf kuuluu ehdottomasti suomalaisten premium-kenttien joukkoon. Kenttä tunnetaan erinomaisesta kunnostaan, ja yksityiskohdat ovat aina kunnossa.

Kentän layout on vaihteleva: kahta samanlaista reikää ei Hirsalasta löydy. Klubitalokin kuuluu Suomen komeimpiin.

Hirsalasta löytyy myös erilaisia tuotteita joka lähtöön. Tuotteistuksessa kenttä on halunnut ottaa huomioon erilaiset pelaajaryhmät – ja myös messutarjouksia löytyy paljon erilaisia. Tässä muutama esimerkki:

Levi Golf

Levi Golf sijaitsee Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. KUVA: LEVI GOLF

Leville on pitkä matka, mutta matka kannattaa tehdä. GoGolf on hehkuttanut kenttää ja ihan syystä. Kenttä on kaikin puolin erinomainen ja ainutlaatuinen, kun ottaa huomioon. Kenttärankingissa Levi Golf sijoittui upeasti 15:nneksi.

Lappiin ei päiväreissuja tehdä, joten messutarjouksista löytyykin vain vaihtoehtoja, joissa mukana on majoitus. Jos talvella Levi tuntuu kalliilta kohteelta, kesällä tilanne on päinvastainen.

Vai missä muualla yövyt puolisosi tai kaverisi kanssa kesällä kaksi vuorokautta hienossa näköalahotellissa ja pelaat golfia huippukentällä hintaan 199 € (norm. 279 €). Ja kyllä, kyseessä on hinta kahdelle eli alle 100 € per nenä.

Nyt kuuluu enää kysymys: kuinka monta pakettia laitetaan?

Osta tästä >>

Jos taas olet liikkeellä isommalla porukalla, silloin kannattaa yöpyä hyvin varustellussa villassa. Kahdeksalle hengelle kaksi yötä ja kaksi green feetä maksaa ainoastaan 499 € (norm. 850 €) eli hieman yli 60 euroa per nenä.

Osta tästä >>

Kymen Golf ja Yyteri Golf

Yyteri Golfin ja Kymen Golfin messutarjoukset ovat todella houkuttelevia.

Kenttärankingin yllättäjiä olivat Kotkassa sijaitseva Kymen Golf (28:s) ja porilainen Yyteri Golf (20:s).

Kummankin kenttien sijoitukseen vaikutti varmasti erinomainen hinta-laatusuhde. Ja tämä hinta-laatusuhde on erityisen hyvä vielä viikon ajan, sillä messutarjoukset päättyvät vasta 14.3.

Esimerkiksi Yyteri Golfissa green fee kahdelle maksaa nyt vain 79 € (norm. 110 €) ja kolme green feetä 109 € (norm. 165 €).

Kymen Golfissa green feen kahdelle saa nyt hintaan 67 € (norm. 106 €). Koko lähdön hinta on vain 129 € (norm. 212 €).

Tutustu Kymen Golfin ja Yyteri Golfin tarjouksiin >>

Etsi luettavaa