Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Messilä Golf

Messilä Golf hakee toimitusjohtajaa

Messilä Golf hakee uutta toimitusjohtajaa. KUVAT: LASSI PEKKA TILANDER

Yksi Suomen parhaimmista ja kansainvälisestikin arvostettu golfkenttä, Messilä Golf, hakee toimitusjohtajaa.

Messilä Golf Oy on vakavarainen, omistamallaan maalla toimiva, 35-vuotias lähes 900 osakkaan kenttä. Messilä Golf ry:llä on noin 1 200 jäsentä.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön ja sen tytäryhtiön taloushallinnosta, yhteyksistä sidosryhmiin sekä palvelujen tuottajiin ja lisäksi vastaat yhdistyksen toiminnanjohtajuudesta. Toimit kenttämestarin ja muun henkilöstön esihenkilönä.

Odotamme sinulta palveluketjun syvällistä ymmärtämistä ja osallistumista päivittäiseen asiakaspalveluun. Sinulla on vahva viestintä- ja some-osaaminen. Tunnet toimialan ja osaat tapahtuma- ja kilpailujärjestämisen käytännöt. Messilä on menestynyt arvokilpailujen järjestäjä. Elokuussa 2024 Messilässä järjestetään amatöörinaisten EM-kilpailut.

Arvostamme myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä verkostoitumistaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän.

Jos kiinnostuit tästä, laita meille hakemus, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit paras henkilö Messilä Golfin toimitusjohtajaksi.

Kuulisimme myös mielellämme ajatuksiasi, miten lähtisit kehittämään tätä aktiivista golfyhteisöä kanssamme. 

Uuden toimitusjohtajamme pesti alkaa 1.11.2023.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla hallituksen puheenjohtajallemme Matti Hipille osoitteeseen matti.hippi@gmail.com 14.5. mennessä. Hän antaa tarvittaessa lisätietoja puhelimitse 0400 493 892.

Etsi luettavaa