Hyppää sisältöön

Merkit viittaavat siihen, että Charlie Woods on kovassa kunnossa

Charlie Woods hurmasi viime vuonna PNC Championship -kisassa.

Tiger Woodsin mukaan Ritz-Carltonin kenttä on lyhyt Charlie Woodsille, joka on saanut vuodessa lisää mittaa paitsi kehoonsa myös lyönteihinsä.

Tiger ja Charlie Woods ovat PNC Championshipin suurimmat tähdet, kun major-voittajat kohtaavat tällä viikolla kaksipäiväisessä kahden sukupolven kisassa.

Itsensä puolittaiseen pelikuntoon vakavan auto-onnettomuuden jälkeen kuntouttanut isä-Woods antoi eilen Golf Digest -lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi, että poika-Woods on ottanut vuoden aikana harppauksia paitsi pituuskasvussa myös pelitaidoissa.

Tästä kertoo se, että kasvupyrähdyksen myötä Charlie oli siirtynyt pelaamaan Medalist Golf Clubilla taaemmaksi – ja heti tehnyt uuden ennätyksensä.

”Hän rikkoi ensimmäistä kertaa elämänsä aikana 80 rajan Medalist-kentältä taaempana olevilta tiiltä”, Woods kertoi haastattelussa.

Samaan aikaan Woodsin lyönnit ovat odotetusti lyhentyneet onnettomuuden jäljiltä. Kun toimittaja kysyi, mikä on Tigerin mailanpäännopeus draiverilla tällä hetkellä, golfikoni antoi paljon kertovan vastauksen.

”Vähemmän kuin pojallani”, Woods vastasi.

Charlien pidentyneet lyönnit avaavat Woodseille varmasti hyviä mahdollisuuksia, sillä 12-vuotiaana hän pelaa kisan huomattavasti lähempää kuin ammattilaiset. Viime vuonna hän pelasi Ritz-Carltonin kentän noin 1 700 metriä lyhyempänä eli etua hänellä on pitkillä rei’illä huomattavasti.

”Kenttä on lyhyt Charlielle”, Woods sanoi Golf.comille.

”Itse kävin pelaamassa sen Justin Thomasin kanssa ja löin puolet siitä matkasta, jonka hän löi”, Tiger totesi.

Kilpailu pelataan lauantaina ja sunnuntaina Floridassa.

Tapahtuma on herättänyt Woodsien yllättävän osallistumisen myötä arvatenkin valtavasti kiinnostusta, joten kilpailun myyty loppuun.

Voittoa kisassa puolustavat Justin Thomas ja isä Mike Thomas, joka toimii myös poikansa valmentajana. He tulevat todennäköisesti pelaamaan Tiger ja Charlie Woodsin kanssa kilpailun ensimmäisenä päivänä.

Etsi luettavaa