Hyppää sisältöön

Me Holarittomat sivuston perustajan tuomiopäivä:  ”Ei perkele, nyt taisi mennä sisään”

Jussi Viitalalla on perustamassaan yhteisössä ikuinen jäsenyys

Jussi Viitala onnistui 39 vuoden kuivan jakson jälkeen tekemään holarin Espanjan Aurinkorannikolla

Golfia vuodesta 1980 pelannut Jussi Viitala perusti ystäviensä kanssa alkuvuodesta 2017 facebookiin sivuston, johon otetaaan hakemuksesta jäseneksi golfareita, joilla ei vielä ole holaria tehtynä. 

Kesäkuussa 2017 perustetussa yhteisössä on jäseniä  noin 1100.  Näistä melkoinen määrä seuraa sivustoa ja päivittää sinne kuulumisiaan rakkaan aiheen ympärillä.

”Enimmäkseen sivuilla on hauskoja tarinoita ja kuvia, videoita,  näistä läheltä piti tilanteista ja muusta mukavasta mitä kentällä on tapahtunut. Itseironia kukoista, sääntöihimme kuuluu, että ilkeily ja vi…..lu ovat kiellettyjä.

Hole in one lopettaa jäsenyyden

Jussi Viitala on parhaillaan Espanjan Aurinkorannikolla pelimatkalla vaimonsa sekä ystävänsä Marko Siivosen kanssa.

Sunnuntaina hänelle kävi Seve Ballesteroksen suunnittelemalla Los Arquerosin kentällä ”työtapaturma”. Avausreiän birkun jälkeen kakkosella oli matkaa 126 metriä alamäkeen, kädessa rautaysi.

”Osuin ihan venttiiliin ja manasin ääneen, ”ei perkele, nyt taisi mennä sisään”, Viitala kertoo.

Kukaan ryhmästä ei kuitenkaan nähnyt tapahtumaa varmasti, jonka johdosta palloa etsittiin viheriön ympäristöstä. Yksi pallo löytyi viheriön takaa, vieläpä samanmerkkinen (Taylor Made) jollaista Viitala käytti.

”Löin sitä ja Marko Siivonen lähti kävelemään lipulle. Siellä se oikea palloni olikin ja juhlat käynnistyivät.”

”Kuohujuomapullo avattiin kierroksen jälkeen. Uskomattomaltahan tämä tapahtuma tuntuu.”

Jussi Viitalalla on käänteinen hole in one -vakuutus.

”Muutaman hengen kokoinen aivoriihi, jonka kanssa kehitän toimintaamme päätti edellissyksynä, että mahdollisen holikan jälkeen minä perustajana voin säilyttää jäsenyyteni, jottei toiminta tyssäänny vetäjän puutteeseen”.

Viitala siis jatkaa Me holarittomat sivuston vastaavana, sekä vuosittaisten kisojen promoottorina.

”Kun meillä on jäseniä ympäri Suomen, olemme päätyneet järjestämään kaksi vuosittaista kisaa. Erittäin mukavaa on ollut havaita, että yhteistyökumppaneita ja hyviä palkintoja kisoihimme on ollut jopa helppoa saada.”

Jussi Viitala haluaa kehittää  Me Holarittomien toimintaa ja lisätä jäsenmäärää.

”Tämä on todella antoisaa ja hengeltään positiivista toimintaa. Ilon ja hauskuuden kautta eläminen toteutuu holarittomien keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Mukaan sivustollemme ja aktiviteetteihin pääsee laittamalla anomuksen sisään Me Holarittomat sivuillamme”,  Jussi Viitala rohkaisee. 

Etsi luettavaa