Hyppää sisältöön

McIlroy golfkierroksella Trumpin kanssa

Rory McIlroy vastasi Donald Trumpin golfkutsuun myöntävästi.

Donald Trump kritisoi ennen vaaleja edeltäjäänsä Barack Obamaa siitä, että tämä viihtyi liian hyvin golfkentällä. Nyt Trump kutsuu huippupelaajia yhtenään golfkierrokselle.

Toipilaana oleva Rory McIlroy sai viime lauantaina Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilta kutsun lähteä golfaamaan seuraavana aamuna. Pohjoisirlantilainen vastasi kutsuun myöntävästi.

Rory McIlroy kertoi NoLayingUp-golfsivustolle, että Trump olisi pelannut kierroksen 80 lyönnin tuntumaan.

”Hän on hyvä pelaaja 70-vuotiaaksi”, McIlroy oli sanonut sivustolle.

Aluksi Valkoisen talon tiedottaja kiisti tiedon, että Trump olisi todella pelannut kokonaisen kierroksen kylkiluun rasitusmurtumasta toipuvan McIlroyn kanssa, vaan kyse olisi ollut ainoastaan muutamasta reiästä. Myöhemmin Trumpin tiedottaja Sarah Huckabee Sanders korjasi, että kaksikon alunpitäen piti kiertää ainostaan pari väylää, mutta he päättivät kuitenkin pelata pidempään.

Trump kritisoi ennen vaaleja edeltäjäänsä Barack Obamaa siitä, että tämä viihtyi liian hyvin golfkentällä ja laiminlöi presidentin velvollisuuksiaan. Nyt Trump kutsuu huippupelaajia yhtenään golfkierrokselle. Viikkoa aiemmin Trump oli lehtitietojen mukaan pelannut eteläafrikkalaisen Ernie Elsin kanssa.

Ehkäpä sen vuoksi hänen taustajoukkonsa haluavat nyt vähätellä Trumpin golfiin käyttämän ajan määrää.

Sekä Elsin että McIlroyn päätöstä lähteä pelaamaan golfia kiistellyn presidentin kanssa on arvosteltu suuresti sosiaalisessa mediassa.

Etsi luettavaa