Hyppää sisältöön

Matt Kuchar sai tahran puhtoiseen imagoonsa – meksikolainen caddie jäämässä ilman bonusta?

Matt Kuchar ja caddie hymyilivät voiton jälkeen yhteiskuvassa

Matt Kuchar voitti paikallisen caddien David Giral Ortizin avulla Maykoba Golf Classicin ja tienasi lähes 1,3 miljoonaa dollaria. Ortizin bonus voitosta oli lopulta ruhtinaaliset 2000 dollaria.

Matt Kucharia on aina pidetty PGA Tourin pidetyimpien pelaajien joukossa. Aina hymyileva Kuchar voitti marraskuun 11.päivä pitkästä aikaa kilpailun ja sai 1,3 miljoonan korvauksen. Kuchin vakiocaddie ei päässyt reissuun, vaan mailoja kantoi paikallinen mailapoika David Giral Ortiz. 

Kuchar oli sopinut caddiensa kanssa 3000 dollarin viikkokorvauksesta ja bonuksesta palkintorahoista. Bonuksia ei oltu määritelty etukäteen. 

Kisan päätyttyä kaksikko juhli kuvissa yhdessä ja lopulta Kuchar antoi meksikolaiselle apurilleen kirjekuoren täynnä dollareita. Kuoressa oli 100, 50, 20 ja viiden dollarin seteleitä. Ortiz laski setelit Kucharin lähdettyä ja pettymyksen kera huomasi siinä olevan vain 5000 dollaria. 

Ortiz oli lopulta yhteydessä Kucharin manageriin Mark Steinbergiin kysyen bonuksestaan. 

”Olen nöyrä mies. Oletin saavani aluksi 130 000 dollaria, mutta olen tyytyväinen vähempäänkin. 50 000 dollaria olisi mieluisa korvaus”, Ortiz kertoi Golf.com -sivustolle. 

Kucharin leiristä tarjottiin lopulta 15 000 dollarin lisäkorvausta, mutta Ortiz ei ollut tähän kovin tyytyväinen. ”Pitäkää rahanne”, hän kertoi suutuspäissään. 

Ortiz ei aio olla myöskään Kucharin caddiena ensi vuoden turnauksessa. 

”Matt on hyvä pelaaja mukava mies. Olen vain hyvin pettynyt miten tarina päättyi”, Ortiz sanoi 46 miljoonaa dollaria urallaan tienanneesta Kucharista. 

Etsi luettavaa