Hyppää sisältöön

Matkakertomus Kamalayasta, Koh Samuilta

Viime vuonna Goddess Tour by Amazing Thailand -kiertueen yhteydessä järjestettiin Päivässä Golfariksi -kursseja. Kurssille osallistuneiden uusien golfareiden kesken arvottiin lahjakortti spa-retriittiin Kamalaya Resorttiin, joka sijaitsee Koh Samuilla Thaimaassa.

Lahjakortin voittajaksi arvottiin Katriina Ojaniemi. Tässä Katriinan matkakertomus syyskuun reissulta. 

”2017 elokuussa suoritin golfin ”ajokortin” eli green cardin Kullo Golfissa. Green cardin suorittaneiden kesken oli arvottu lahjakortti. Viime talvena GoGolfilta tuli yhteydenotto, että olin tuon lahjakortin voittaja.

Kun minulle selvisi, mitä oikein olin voittanut, olin enemmän kuin riemukas. Lahjakorttihan oli Thaimaahan Koh Samuin saarelle ja paikkana oli Kamalaya Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort. Voittona oli Relax and renew -retriitti viideksi päiväksi täysihoidolla kahdelle hengelle. Niinpä minä nyt syyskuussa lensin Koh Samuin saarelle nauttimaan lahjakortistani ystäväni kera.

Lahjakorttiin kuuluneet kehonmittaus, konsultaatio sekä useat hoidot, kuten Oil Massage, Asian Hand and Foot Massage, Indian Head Massage olivat kaikki todella hyviä. Kävin myös paikan monissa aktiviteeteissa mm. salsatunnilla, joogassa, pilateksessa ja meditaatiossa sekä hyvinvointiluennolla.

Paikassa kehoitetaan matkaajaa luopumaan kännykän käytöstä, jos mahdollista. Tarkoitus on rentouttaa kehon lisäksi myös mieli ylimääräisiltä virikkeiltä. Toteutin tämän. Paikassa lähti heti ensimäisenä päivänä ajan ja päivän taju. Pääsin irti arjesta hyvin nopeasti.

Paikka oli kaunis kuin mikä. Suuri alue vuoren rinteessä, joka päättyi meren rantaan. Henkilökunta oli ystävällistä, ja huonepalvelu kävi pari kertaa päivässä. Rannalle mennessä rannan oma henkilökunta tuli laittamaan aurinkotuolit haluttuun asentoon, ja kun silmät ummisti pariksi sekunniksi oli rantapöydälle ilmestynyt juomaa ja jäädytettyjä viinirypäleitä.

Ruoka oli hyvin monipuolista ja terveellistä. Söin paljon salaatteja ja kalaa sekä maistelin paikallista ruokaa. Tilasin usein myös hedelmistä tehtyjä cooler-juomia.

Matkaajia siellä oli ympäri maailmaa. Taisimme silloin olla ainoa suomalaiset paikalla. Paljon siellä oli yksin matkaavia aikuisia, jotka vuodesta toiseen palaavat paikkaan.

Voin lämpimästi suositella Kamalayaa. Jos vähänkin on tämäntyylistä lomaa miettinyt, niin tämä on kokemisen arvoinen paikka.”

Tutustu Kamalaya Resorttiin täältä

Lisää kuvia Kamalayasta:

 

 


 

Etsi luettavaa