Hyppää sisältöön

Matilda Castrenin reikäpelit päättyvät alkulohkoon – vahva alku kääntyi pettymykseksi ruotsalaistähteä vastaan

Matilda Castrenin turnaus jää tällä viikolla kolmen ottelun mittaiseksi.KUVA: GETTY IMAGES

Ruotsin Linn Grant kukisti Matilda Castrenin lohkovaiheen toisessa ottelussa.

Matilda Castrenin pelit LPGA:n reikäpelikisassa Bank of Hope Championshipissä päättyivät alkulohkoon. Tämä varmistui aamuyöllä Suomen aikaa, kun Linn Grant voitti suomalaisen lukemin 2/0. Kisa pelataan Shadow Creekin kentällä Las Vegasissa.

Ruotsalainen lähti otteluun ennakkosuosikkina, sillä hän on maailmanlistalla sijalla 22, kun Castrenin sijoitus on valahtanut jo sadan heikommalle puolelle.

Suomalainen aloitti vauhdikkaasti, sillä hän voitti neljästä ensimmäisestä reiästä kolme ja johti ottelu yhtä monella reiällä tuossa vaiheessa.

Grant kuitenkin tasoitti ottelun voittamalla kolme seuraavaa reikää putkeen tekemällä kaksi birdieä ja yhden parin. Sen jälkeen viisi reikää tasattiin perättäin, kunnes Castren siirtyi jälleen reiällä johtoon.

Grant osoitti kuitenkin kovuutensa voittamalla reiät 14–16. Viimeistä edellisellä reiällä Castren onnistui kaventamaan eron yhteen reikään, mutta hävisi päätösreiän ja näin koko ottelun.

Lohkon toisessa ottelussa Kanadan Maddie Szeryk päihitti Korean Eun-Hee Jin 3/2, joten päätöskierroksella ratkeaa, kuka kolmikosta Szeryk, Ji ja Grant etenee 16 parhaan joukkoon.

Ainoastaan Castren on menettänyt mahdollisuutensa jatkopaikkaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa