Hyppää sisältöön

Matilda Castrenin lähipeli toimi Pattayalla – paransi sijoitustaan LPGA Honda Thailand -kilpailussa

Iloiisia hymykuvia puttiaamisen jälkeen on Matilda Casstrenilta saatu tiilastojen mukaan liian harvoin. KUVA: PETRI TIMONEN

Matilda Castren (70-68,-6) missaili tavanomaista enemmän viheriöitä, mutta oli tehokas Siam Country Clubin viheriöillä (24 puttia).

Ensimmäisen päivän jälkeen 42:ntena ollut Matilda Castren teki Siam Country Clubin Old Coursella yhden birdien torstaita enemmän (6) ja vähensi bogien määrän kolmesta kahteen.

Kahden lyönnin tulosparannus nostaa Castrenia 67 pelaajan kilpailussa sijalle 37.

Toisella kierroksella ukkonen toi peliin tauon kärkipään pelaajille.

Sen päätyttyä Nasa Hataoka ja Su Oh nousivat identtisillä tuloksillaan 63-65,-16 kilpailun johtoon

Huomionarvoista Castrenin pelissä oli todella alhainen puttien määrä: 24.

”Etuysi oli tosi hyvää peliä. Olen kyllä tyytyväinen, että oli niin paljon birdie-paikkoja”, Castren iloitsi tiedotteessa.

Viheriöihin hän osui 11 kertaa, torstaina tämä luku oli 13.

Kierrostulos 68 (-4) tulee olemaan perjantain osalta 20 parhaan joukossa.

”Lyöminen oli paljon parempaa tänään. Tulokset ovat todella alhaisia, ja kenttä pelaa tosi lyhyenä. Tänään oli ihan sairaan kuuma, paljon kuumempi kuin eilen. Sää-äppi näytti, että oli 32 astetta, ja tuntui kuin 39 astetta”, Castren kertoi.

”Kaksi päivää vielä jäljellä. Yritetään tehdä mahdollisimman paljon birdiejä, että pääsisi vähän tuloslistalla ylöspäin.”

Kärkikymmenikön viimeisiin pelaajiin kolmatta kauttaan LPGA:lla pelaavalla suomalaisella on viisi lyöntiä, kilpailua johtavat Nasa Hataoka (-16) ja Su Oh (-16) ovat kymmenen lyönnin päässä.

Tulospalvelu

MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Etsi luettavaa