Hyppää sisältöön

Matilda Castrenin putteri kylmeni Arizonassa

Matilda Castren pelasi sunnuntaina yhden alle parin. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castren äityi perjantaina ja lauantaina kovaan vireeseen, mutta tahti hyytyi sunnuntaina, kun putti ei enää kulkenut.

Matilda Castren pelasi kaksi keskimmäistä kierrosta kärjen tahtiin, mutta ensimmäisen ja viimeisen vähän heikommin. Näin hän joutui tyytymään yhteistuloksella -10 (74-66-67-71) jaettuun 48. sijaan korkeatasoisessa LPGA Drive On Championshipissä.

Kilpailun voitti Celine Boutier tuloksella -20. Ranskalainen päihitti uusinnassa Englannin Georgia Hallin.

Sunnuntaina suomalaisen puttivire ei ollut yhtä hyvä kuin kahtena edellisenä päivänä, sillä viheriöllä hän vieritti palloa päätöspäivänä 31 kertaa. Perjantaina hän puttasi vain 24 ja lauantaina 25 kertaa.

Birdiejä tuli ainoastaan kolme, kun kahtena edellisenä päivänä niitä tuli yhteensä 14.

Kilpailu toi suomalaisen palkintoraha kassaan vajaan 6 000 dollarin täydennyksen. Yhteensä Castren on tienannut tällä kaudella 37 000 taalaa. Kiertueen rahalistalla hän on sijalla 52. Maailmanlistalla hän sijoituksensa on nyt tasan 100.

Kisaan osallistui myös Kiira Riihijärvi, joka putosi lyönnillä jatkosta. Kyseessä oli Riihijärven debyyttikisa LPGA:lla.

Suomalaiskaksikon kisaurakka jatkuu tällä viikolla, kun LPGA:n vankkurit siirtyvät Arizonasta Kaliforniaan, jossa pelataan 1,75 miljoonan dollarin Dio Implant LA Open.

Tulospalvelu

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Etsi luettavaa