Hyppää sisältöön

Matilda Castren ja Kelly Tan janoavat menestystä Michiganissa: ”Kiva päästä pelaamaan Kellyn kanssa, toivottavasti molempien peli kulkee”

Kelly Tan ja Matilda Castren ovat ylimpiä ystävyksiä. Castren toimi Kelly Tanin kaasona tämän häissä syksyllä 2022. Kuva: Getty Images

Dow Great Lakes Bay Invitational -parikilpailu käynnistyy keskiviikkona. Matilda Castren osallistuu 2,7 miljoonan dollarin kilpailuun hyvän ystävänsä Kelly Tanin kanssa.

Kaksikolla on loistavia muistoja Midland Country Clubilla pelattavasta kilpailusta, sillä viime vuonna he sijoittuivat toiseksi. Molemmat ansaitsivat 145 00 dollaria, joka on Castrenin uran toiseksi suurin tienesti.

Midlandin kaupungissa pelattava kilpailu pelataan paripelinä, jossa keskiviikkona ja perjantaina pelataan foursomea, ja torstaina ja lauantaina pelimuotona on fourball.

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Matilda Castren kertoi sunnuntaina päättyneen Dana Openin jälkeen odottavansa tämän viikon kilpailua innolla. Kelly Tan on Castrenin parhaita kavereita, joten viikosta on tulossa erittäin mukava.

”Kiva päästä pelaamaan Kellyn kanssa kimpassa. Toivottavasti molempien peli kulkee”, Castren sanoi.

Edellisvuonna Matilda Castren varmisti toisen sijan saavuttamisen ilman jakoja viimeisen väylän avauksellaan.

Lyhyellä raudalla par-kolmosella lyöty avaus oli painua reikään. Tuloksena oli tap-in birdie.

Keskiviikkona käynnistyvän kilpailun avauskierrokselle Castren ja Tan lähtevät kello 16.17 Suomen aikaa.

He pelaavat Cydney Clantonin ja Jasmine Suwannapuran kanssa.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kisan suorana:

  • Keskiviikkona 22.00-01.30
  • Torstaina 19.00-22.30
  • Perjantaina 20.00-23.30
  • Lauantaina 22.00-01.30

Tulospalvelu

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

Etsi luettavaa