Hyppää sisältöön

Matilda Castren hakee menestystä LPGA:n Boca Ratonin kilpailussa

Matilda Castrenille torstaina käynnistyä kilpailun on uran 28:s LPGA:lla. (KUVA: GETTY IMAGES)

Matilda Castren lähtee kauden toiseen kilpailuunsa Boca Ratonissa yhdessä USA:n Solheim Cup -joukkueessa pelanneen Ally Ewingin sekä Angel Yinin kanssa torstaina kello 19.07.

Viime viikolla kautensa LPGA Tourin voittajien kilpailussa avannut Matilda Castren on torstaina lähtöviivalla, kun Gainbridge LPGA -kilpailu käynnistyy Floridan Boca Ratonissa. Jaettuun 10. sijaan päättynyt avauskilpailu oli Castrenilta onnistunut kauden avaus, vaikka kautta edeltänyt harjoitusjakso jäi aiottua lyhyemmäksi koronatartunnan myötä.

Boca Rio -kentällä pelattava kahden miljoonan dollarin Gainbridge LPGA on tämän vuoden ensimmäinen täyden osallistujalistan kilpailu. Mukaan on kelpuutettu 120 pelaajaa, heidän joukossaan seitsemän pelaajaa maailmanlistan 10 parhaan pelaajan joukosta. Suurimman ennakkosuosikin viitan voi huoletta laittaa maailmanlistan ykkösen Nelly Kordan harteille, joka pelasi viime viikolla kolme kierrosta kilpailun kärjessä mutta hyytyi lopulta neljänneksi.

Castrenin nelipäiväinen kilpailu käynnistyy torstaina kello 19.07. Hän saa peliseurakseen USA:ta viime kesän Solheim Cupissa edustaneen Ally Ewingin ja vielä ensimmäistä voittoaan LPGA Tourilla tavoittelevan yhdysvaltalaisen Angel Yinin. Perjantaina he lähtevät kierrokselleen jo kello 14.43.

Kilpailun näyttämönä toimiva Boca Rio Golf Clubin kenttä on 6130 metriä pitkä, ja kentän par-luku on 72. Gainbridge LPGA -kilpailu pelattiin siellä edellisen kerran vuonna 2020, jolloin voittajaksi pelasi Ruotsin Madelene Sagström.

Tällä viikolla nähdään myös jäähyväisiä, kun Espanjan Beatriz Recari päättää 16 vuotta kestäneen ammattilaisuransa. Kolminkertainen LPGA Tour -voittaja on kärsinyt viime vuosina useista loukkaantumisista, ja tiistaina hän ilmoitti, että tämän viikon kilpailu jää hänen viimeisekseen LPGA Tourilla.

Kilpailun etenemistä voi seurata Elisa Viihde Viaplay -palvelusta ja V Sportin kanavilta kaikkina kilpailupäivinä. Torstaina lähetys käynnistyy kello 18.30.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

MAINOS. LPGA Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelusta. Klikkaa palveluun >>

Etsi luettavaa