Hyppää sisältöön

Matilda Castren ennen viimeistä kierrosta rajan oikealla puolella LPGA Tourin karsintafinaalissa

Matilda Castrenin seitsemäs kierros lähti katastrofaalisesti liikkeelle

Matilda Castren (78,+6) sai shokkihoitoa Pinehurstissa meneillään olevassa karsintafinaalissa. Kolme ensimmäistä reikää hän pelasi viisi yli. Synkän hetkensä jälkeen hän teki 14 perättäistä paria, ja viimeiselle bogeyn.

Matilda Castren pelasi kuusi ensimmäistä kierrosta todella tasaisesti ja tasokkaasti. Sijaluku 22:s ennen kahta viimeistä päivää oli hieno rutistus Symetra Tourilla ilman mainittavaa menestystä kaksi kautta kypsyneeltä  karsintafinaalin noviisilta. 

Seitsemäs muodostui tuloksellisesti vaikeaksi. Kolmen bogeyn ja yhden triplabogeyn myötä ilman birdiejä sujunut kierros vaati 78 lyöntiä ja  pudottaa hänet kierroksen jälkeen sijaluvulle 36:s. Kierros on vielä kärkipelaajien osalta kesken, joten sijoitus voi muuttua. 

Ennen seitsemättä ja toiseksi viimeistä kierrosta hänellä oli vain yksi heikko jakso, neljännnen päivän viisi viimeistä reikää tuottivat tuloksen +5.

Perjantaina ykköstiiltä aloittanut Castren otti vielä kovemmin lukua perjantain kolmella ensimmäisellä. Bogey, triplabgey ja bogey yhdistelmänä laskivat Castrenin sijoitusta paljon, ei kuitenkaan niin hurjasti kuin olisi voinut kuvitella. Myös muut pelaajat ovat kuitanneet kortteihinsa aiempia päiviä heikompia tuloksia.

Castren sai ainakin tuloksellisesti haaverin jälkeen pelin kuntoon tekemällä peräti 14 paria putkeen. Viimeiselle Castren teki bogeyn.

Tulosseuranta:

Etsi luettavaa