Hyppää sisältöön

Matilda Castren aloitti hyvin, mutta sai pettyä kierroksen lopussa

Matilda Castren ei onnistunut avauskierroksella Evian Championshipissä. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castrenilla on avauskierroksen jälkeen eroa kärkeen ainakin kymmenen lyöntiä.

Matilda Castrenin avauskierros Evian Championshipissä kulki kaksijakoisesti. Hän pelasi kilpailun ensimmäiset kahdeksan reikää kaksi alle parin, mutta loput 10 sujuivat viisi yli. Näin ollen 18 reiän tulos Evian Resortin kentällä on 74 (+3), mikä riittää avauskierroksen jälkeen jaettuun 98:een sijaan.

Castrenin tuloksen tuhosi viiden reiän jakso toisen puolikkaan lopulla (reiät 4–8). Hän pelasi sen viisi yli parin. Hieman lohtua toi päätösreiän birdie.

Kolmen birdien lisäksi Castren teki neljä bogia ja yhden tuplan. Cut-raja on tässä vaiheessa tuloksessa +1, joten suomalaisella on hyvä mahdollisuus vielä nousta viikonlopun kierroksille, mutta se vaatii onnistumista huomenna.

Kärkeen Castrenilla on eroa peräti kymmenen lyöntiä. Kisaa johtaa Etelä-Afrikan Paula Reto tuloksella seitsemän alle parin.

Reto on parhaimmillaan sijoittunut majoreissa jaetulle 18. sijalle. LPGA-kiertueelta hänellä on yksi voitto. Hän voitti vajaa vuosi sitten Canadian Openin.

Toista sijaa kilpailussa jakavat Thaimaan Wichanee Meechai, Ranskan Celine Boutier ja Yhdysvaltain Alison Lee, jotka ovat tuloksessa viisi alle parin.

Paras pohjoismaalainen on Norjan Celine Borge, joka kiersi kentän neljä alle parin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa