Hyppää sisältöön

Matilda Castrénin superstartti hyytyi New Jerseyssa – Jin Young Ko omilla luvuillaan

Matilda Castrén teki kierroksensa loppuun yhdeksän paria

Castrén (71,par) oli neljän väylän jälkeen jo kolme alle, mutta ulosmenon viimeisten reikien bogeyt, sekä pitkä par-putki pudottivat hänet sijalle 56.

Mountain Ridge Country Clubilla New Jerseyssa pelataan kisaa, joka jo etukäteen ennakoitiin tulosten osalta melkoiseksi birdieiloitteluksi. Voittotulos on ollut edellisvuosien aikana keskimäärin -20:n paremmalla puolella. Edellisvuoden voittaja, maaailmanlistan kakkonen Jin Young Ko otti torstain avauskierroksella tahtipuikon käsiinsä. 

Yhdeksän birdietä ja bogeyn tehtaillut Ko kunnostautui erityisesti sisääntulossa, jonka hän pelasi kuusi alle. Eroa toisena olevaan Saksan  Sandra Galiin (-5) on kolme lyöntiä. Tuloksissa -3 ja -4 on yhteensä 19 pelaajaa.
 

Matilda Castrén sai iltapäiväkierroksellaan mahtistartin kisaan, jossa  hän on mukana ensimmäistä kertaa. Kolme birkkuaan hän kuitenkin ”menetti” tehtyään saman määrän bogeja ennen sisääntulon käynnistymistä. Toinen puolisko tuotti Castrenille harvinaisen yhdeksän parin putken. Iltapäivällä olosuhteet olivat kovemmat ja tulostaso heikompi, joten perjantaina on uusi mahdollisuus iskeä yhdessä pelikaveri Inbee Parkin (-1) kanssa, joka oli kymmenettä kertaa pelattavan Founders Cupin voittaja 2018.

Meneillään oleva kisa kuuluu Tourin merkittävimpiin, joka näkyy paitsi palkintopotista ( kolme miljoonaa dollaria), myös voittajien listalta. Mountain Ridge Country Clubilla ykköstilaansa ovat Jin Young Kon ja Inbee Parkin lisäksi juhlineet Anna Nordqvist, Sei Young Kim,  Stacy Lewis,Yani Tseng ja Karrie Webb (2x)

Castrénin perustilastot olivat hieman hänen keskiarvojaan heikompia. Väyläosuma oli 10/14, viheriöosumia 13 ja putteja 31.
Perjantaina Matilda Castren pääsee kentälle aamupäiväryhmässsä, starttiaikaa ei vielä ole vahvistettu, sillä osalla iltapäivän pelaajista jäi torstaina muutama reikä pelaamatta.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan suorana torstaista sunnuntaihin. Perjantain lähetysaika on 19.00-22.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa