Hyppää sisältöön

Matilda Castrénin peli takkuili par-viitosilla –Michelle Wie hännillä San Diegon kisassa

Matilda Castrénin sijoitus ensimmäisen päivän jälkeen on 100.

Castrén (76,+4),on kaksi lyöntiä cut-rajan takana kauden ensimmäisessä LPGA Tourin kisassaan.

LPGA Tourin San Diegon kisassa  on mukana todella tasokas kattaus maailman parhaimmistoa. Tuloslistan kärkeen ponnahti Korean legenda Inbee Park (-7), jolla on ansiolistallaan 20 ykköstilaa pääkiertueella, näistä seitsemän majoria. 32-vuotias Park on myös hallitseva olympiavoittaja. 

Listan toisessa päässä, toiseksi viimeisellä tuloksella (+9) on vajaan kahden vuoden tauon jälkeen paluuta tekevä Michelle Wie. Hän aloitti kierroksensa birdiellä. Siihen ilonaiheet sitten jäivätkin.  Avaukset olivat keskimääräistä pidempiä (234 m), niiden tarkkuus  (8/14) oli vain kohtuullinen. Lähestymisissä Wien taso oli heikko (7/18).

Perjantain aamukierros menee kisatuntuman hakemiseen, ilman realistisia mahdollisuuksi päästä viikonlopun kierroksille.  Jo tulevan viikon torstaina Wie osallistuu kauden ensimmäiseen majoriin, Ana Inspirationiin.

Matilda Castrén (76,+4) pelasi ensimmäisen puoliskon (10-18) parissa, toisen neljä yli. Tuloskorttiin kertyi vain yksi birdie, viidestä bogeysta kaksi tuli par-viitosilla, joiden kokonaissaldo +1 oli heikko.
Sijaluku torstain jälkeen on sadas, jatkoonpääsy vaatii muutaman lyönnin parannusta perjantain iltapäiväkierroksella, jolle hän starttaa kello 22.50. Castren ei mahdu tulevan viikon majoriin. Huhtikuussa hänelle on luvassa kaksi LPGA Tourin kisaa Hawaijilla sekä Kaliforniassa.

Elisa Viihde Viaplay näytttää perjantain tapahtumat suorana lähetyksenä kello 00.00-03.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa