Hyppää sisältöön

Matilda Castrénilla vaikea päivä New Jerseyssä – kärki karkasi yhdeksän lyönnin päähän

Matilda Castrénin kierrostulokset ovat menneet Solheim Cupin jälkeen laidasta laitaan

Matilda Castrénin (66-74,-2) lähestymiset eivät osuneet Shoprite LPGA Classicissa viheriöihin. 10 reiän jälkeen kisaa johtanut Castrén on ennen viimeistä päivää 45:s

Matilda Castrén on pelannut Solheim Cupin jälkeen LPGA:lla viisi kisakierrosta. Kaksi parasta (64,66) ovat olleet kierrostensa parhaiden joukossa, kolme muuta (71,72,74) jääneet kauas kärkikymmenikköön yltäneiden pelaajien keskiarvoista.

Sea View Golf Clubin Bay Coursella Castrén oli perjantaina (66,-5) kameroiden ristitulessa etenkin kierroksen alkuvaiheilla lyöden tauluun kymmenen reiän kohdalla kovan tuloksen, -6. Tämän jälkeen tuuli on kääntynyt Matildalle vastaiseksi, viimeiset 26 reikää hän on pelannut neljä yli parin. Lauantaina perustilastojen pohjalta haasteita oli lähestymisissä, joista vain kymmenen osui oikealla lyöntimäärällä viheriöihin, perjantaina vastaava määrä oli 16.

Kilpailun kärkiparissa pelaavat sunnuntaina Korean megatähdet Inbee Park ja Jin Young Ko tuloksella -11.
Castrénia kaksi päivää kirittänyt Thaimaan Patty Tavatanakit( 68-65,-9) kaasutteli 26 reiän jakson 12 lyöntiä peliotteensa menettänyttä suomalaista paremmin nousten kolmanneksi.

Castrénin sijoitus on 45:s, edelliskaudella hän oli 58:s.
Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan suorana klo 20.00-23.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa