Hyppää sisältöön

Matilda Castrénilla synkkä päivä Korean LPGA-kilpailussa

Matiilda Castrénin peli lähti väärään suuntaan avauspäivänä seitsemännellä reiällä

Ensimmäistä kertaa ammattilaisena Koreassa pelaava Castrén teki torstain avauskierroksellaan kaksi triplaa jääden tuloslistan häntäpäähän.

Matilda Castrén osallistuu torstaista sunnuntaihin BMW Ladies Championshipiin Etelä-Korean Busanissa. Mukana LPGA:n kisassa on 84 osallistujaa,  kotimaassaan sankarin vastaanoton saavat Jin Young Ko, Inbee Park ja Sei Young Ko ovat suurimmat suosikit.

Euroopan Solheim Cup -sankareista mukana on  kuusi pelaajaa 12:sta, USA:n tähdistöstäkin muutama.

Matilda Castrénin avauskierros LPGA Busan International -kentällä oli tuloksellisesti kauden ylivoimaisesti heikoin. Hän teki aamukierroksellaan alkuun kuusi paria, tämän jälkeen bogin ja heti perään triplan.  Kierroksen aikana syntyneiden parien määrä oli tavanomainen, jopa sitä suurempi, 14.

Suomalaistähti ei kyennyt synkkää hetkeään kierroksen aikana korjaamaan, vaan toinen kylmä suihku tuli toisen triplabogin myötä 15:lla. Tätä ennen Castrén oli tehnyt toisen boginsa 12:lla.
Birdiet jäivät Castrénilta tekemättä, joten kierrostulokseksi tuli 80,+8 jolla hän on tuloslistan viimeinen kierroksen ollessa vielä hieman kesken.

Kisan kärjessä on Korean Ju Young Pak (-8). Saksan Esther Henseleit (-5), LET:n kauden 2019 kuningatar nousi eurooppalaisista parhaisiin asemiin.

Oletettavaa on, että edellisen kerran tavoin kaikki 84 pelaajaa kiertävät neljä kierrosta, joten Matilda Castrénilla on kolme kierrosta aikaa hivuttautua tuloslistalla ylöspäin.
Kisan alla tiistaina Castrén nousi otsikoihin tehtyään harjoituskierroksella hole-in-onen.

Tulospalvelu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Matilda Castren (@matilda_castren) jakama julkaisu

Etsi luettavaa