Hyppää sisältöön

Matilda Castrén tekee tulosta vaikka lyönti on kateissa: ”Golf on ihmeellinen laji”

Matilda Castrén on ennen kahta viimeistä kierrosta LPGA:n kisoissa uransa parhaassa sijoituksessa

Matilda Castrén (71-69,-4) lähtee kello 23.43 kolmannelle kierrokselle Lake Merced Golf Clubilla toiseksi viimeisessä kolmikossa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 01.00-04.30 on hyvinkin mahdollista nähdä Elisa Viihde Viaplayn ja V Sport Golfin lähetyksisssä Matilda Castrénin peliä enemmän kuin koskaan aiemmin LPGA Tourilla.
Lähetyksen voi toki katsoa myös sunnuntaina tallenteena.

Castrén viestitti kauden kuudennen kisansa toisen kierroksen jälkeen varsin suoraa tekstiä pelistään. 
”Golf on ihme laji. Tuntuu siltä, että peli ei ole yhtään hyvää, silti tulos on alle parin. Lyönti on ollut heikkoa parin päivän ajan, jotenkin olen vaan saanut tulosta aikaan”, Castrén analysoi.

Perjantaina Castren teki seitsemän birdietä, joista viisi sisääntulossa, neljä viimeisellä viidellä. Vastaavasti kaikki bogeyt tulivat väylillä 2-7, johon jaksoon tuli myös kaksi birkkua.
”Löin kierroksen aikana kaksi par-viitosta kahdella päälle ja tein kahden putin birkut. Sain myös kaksi  pitkää puttia sisään. Vastaavasti tuli heikkoja avauksia ja heikko lähestyminen, jotka johtivat bogeyhin.”
”Lauantaina pitäisi saada huonoja lyöntejä siistittyä”, hän suunnitteli.

Castrén kolmanneksi tarkin viheröosumissa

Toista kauttaan LPGA Tourilla pelaava Castrén on viidessä aiemmassa kisassaan loistanut viheriöosumisssa, joissa hän on kolmas prosentilla 77,78.
Myös avauksissa prosentti (78,57) sekä sijoitus (23.) on erinomainen.

Haasteena on pitkässä juoksussa ollut puttipeli. Castrén on molemmissa puttitilastoissa reilusti sadan heikommalla puolella.

Kisaa johtaa USA:n Solheim Cup -karsintoja johtavat Danielle Kang (-7).
Mikäli Matilda Castrén säilyttäisi viidennen tilansa, hän nousisi LPGA:n pistelistalla yli 30 sijaa 55:ksi. Tällä hetkellä sijoitus on 87:s, joka ei riitä kortin uusimiseen kauden päätteeksi.

Tilanteet ja sijoitukset tulevat 36 viimeisen reiän aikana muuttumaan moneen kertaan ja suuntaan. 
Alle parin tilanteessa korkeintaan kuusi lyöntiä Kangista on 36 pelaajaa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kolmannen päivän suorana yöllä kello 01.00-04.30. Lähetyksen voi katsoa myös tallenteena.

Castrén lähtee kierrokselleen kello 23.43 lauantain puolella.

Tulospalvelu 

Matilda Castrénin tilasto LPGA

Etsi luettavaa