Hyppää sisältöön

Matilda Castrén sai suomalaisen pääyhteistyökumppanin: ”Me molemmat tähdätään brändeinä korkealle”

Matilda Castrén on saanut uuden sponsorin F-Securesta.

Suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure julkistaa alkuvuonna uuden brändin, jonka lähettilääksi ryhtyy huippugolfari Matilda Castrén. Illalla hänet aateloitiin Suomen PGA:n kunniajäseneksi.

Golftähti Matilda Castrén on saanut uuden pääyhteistyökumppanin. Kyseessä on suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure.

Uusi monivuotinen kumppani julkistettiin torstaina aamulla Helsingissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa. 

Matilda ei tule pelaamaan F-Securen brändin alla, vaan yhtiö julkistaa alkuvuodesta uuden yrityksille suunnatun brändin, jonka lanseerauksessa yhtiö hyödyntää Matildan näkyvyyttä muun muassa kansainvälisissä golfkilpailuissa.

”Olen tosi kiitollinen ja otettu yhteistyöstä. Kaikki tietävät F-Securen Suomessa. Meille on tärkeä, että olemme saaneet suomalaisen pääyhteistyökumppani. Sitä on haettu pitkään”, Castrén kertoi.

F-Securen markkinointijohtaja Ari Vänttinen perusteli Matildan valitsemista uuden brändin lähettilääksi sillä, että golf on tutkitusti harrastetuin ja seuratuin laji IT-päättäjien ja tietoturvapäättäjien keskuudessa.

”Golf on sekä Suomessa että maailmalla suositumpaa kuin koskaan, ja menestyvien pelaajien otteita seurataan suurella mielenkiinnolla myös teknologia- ja tietoturva-alan päättäjien keskuudessa. Matilda Castrén on jo nyt, nuoresta iästään huolimatta, kaikkien aikojen menestynein suomalainen naisgolfammattilainen. Hän sopii erinomaisesti uuden brändimme lähettilääksi. Matildaa ja uutta brändiämme yhdistää määrätietoisuus ja valmius saavuttaa yhteistyöllä ja osaamisella maailman absoluuttinen huippu”,Vänttinen kertoi.

”Me molemmat uusina brändeinä tähdätään korkealle. Näemme paljon yhteistyömahdollisuuksia ja synergioita”, Vänttinen totesi tiedotustilaisuudessa.

Castrén pelasi viime vuonna loistavan kauden, jonka aikana hän voitti muun muassa LPGA-kiertueen ja Ladies European Tourin kilpailun sekä Euroopan joukkueessa Solheim Cupin, jonka ratkaisevan putin hän upotti.

Myöhemmin illalla PGA Gaalassa julkistettiin Castrénin valinta Suomen PGA:n seitsemänneksi kunniajäseneksi.

Castrén valittiin poikkeuksellisen nuorena ja kesken uran, mutta yhtenä valintakriteerinä painoi se, että hän pääsi ensimmäisenä suomalaisena mukaan Solheim Cupiin.

Esimerkiksi Imatralla syntynyt mutta Ruotsia edustava Jarmo Sandelin nimitettiin aikoinaan PGA:n kunniajäseneksi sen jälkeen, kun hän oli edustanut Eurooppaa Ryder Cupissa.

”Matildan saavutukset eivät jätä mitään kyselyiden varaan, vaan valinta PGA:n kunniajäseneksi on itsestäänselvyys. On upeaa, että Suomeen saadaan tällaisia saavutuksia. Kuinka nopeasti tämä kaikki tapahtui, voitot yhden kauden aikana LPGA:lla ja LET:lla ja Solheim Cup -edustus, on todella huikeaa”, Kumpulainen sanoo.

Castrénista tuli järjestyksessään seitsemäs PGA:n kunniajäsen. Edellisen kerran kunniajäseneksi valittiin Mikko Ilonen vuonna 2019 sen jälkeen, kun hän oli lopettanut uransa.

Ilonen puolestaan valittiin eilen järjestön vuosikokouksessa mukaan PGA:n hallitukseen.

Etsi luettavaa