Hyppää sisältöön

Matilda Castrén palaa kisapaikalle – tällä viikolla pelataan Arkansasissa

Matilda Castrén pelaa tällä viikolla jälleen LPGA-kiertueella.

Matilda Castrén palaa kisakentille Solheim Cup -sensaation jälkeen, kun LPGA-kiertueella pelataan Arkansas Championship.

Golftähti Matilda Castrén palaa lyhyen loman ja kisatauon jälkeen kilpagolfin pariin osallistuessaan alkuperäisen suunnitelmansa mukaisesti tällä viikolla pelattavaan LPGA-kiertueen kilpailuun Arkansas Championshipiin.

Walmart-kauppaketjun sponsoroimassa kilpailussa palkintopotissa on 2,3 miljoonaa dollaria.

Castrénin lisäksi kilpailuun ottaa osaa suuria tähtiä. Maailmanlistan 10 parhaan joukosta kisaan ovat ilmoittautuneet Jin Young Ko, Sei Young Kim, Yuka Saso, Brooke Henderson, Lydia Ko, Danielle Kang ja Minjee Lee.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka Castrénin osakkeet kiertueella ovat nousseet sen jälkeen, kun hän oli yksi ratkaisevia pelaajia Euroopan Solheim Cup -voitossa Yhdysvalloista muutama viikko sitten.

Toisin sanoen, keiden pelaajien suomalainen laitetaan pelaamaan kaksi ensimmäistä kierrosta. Lähtöaikoja ja -ryhmiä ei ole vielä arvottu.

Yksi mielenkiintoinen nimi voisi olla Anna Nordqvist, jonka kanssa Castrén pelasi kolme joukkuepeliä Solheim Cupissa. Näistä pari voitti kaksi.

Maailmanlistalla Matilda Castrén on sijalla 44. LPGA:n rankingissa hänen sijoituksensa on 22:s.

Kolmen kierroksen kilpailu käynnistyy perjantaina. Kilpailu televisioidaan mielenkiintoiseen aikaan Suomessa. Tosin samaan aikaan näytetään myös Ryder Cupia, joten moni golffani saattaa varautua viikonloppuun ns. kahden ruudun taktiikalla.

Lähetysajat Elisa Viihde Viaplayssä:

  • Pe klo 18.30–22. 
  • La klo 20–23.30
  • Su 19–22.30

Etsi luettavaa