Matias Honkalan mainio kausi päättyi kierroksen peruutukseen – kauden aikana kuusi kertaa sijoilla 2-3

Matias Honkala on ahkeroinut kuluvalla kaudella ulkomailla pelatuissa kisoissa peräti 27 kertaa. KUVA: TEEMU TYRY

Kaksi ensimmäistä kierrosta tuloksin 65-77,-2 pelannut Honkala ei päässyt perjantaina Møn Golf Klubin kentälle huonon sään vuoksi. Kahden kierroksen jälkeiset tulokset jäivät voimaan, Honkala oli 13.

Matias Honkalan kauden 17:s kilpailu Nordic Leaguella kuluvalla kaudella tuotti sijaluvun 13:s. Avauspäivän jälkeen hän oli toisena, torstain kierroksella tulos oli päivän kolmanneksi korkein.

Ennen kautta tavoitteeksi asetettu tavoite lunastaa Challenge Tourille vahvempi pelioikeus sijoittumalla NL:n pistelistalla viiden joukkoon jäi toteutumatta.

Hurja määrä kärkipään sijoituksia

Mainion kauden Honkala kuitenkin Nordic Leaguella pelasi. Kilpailuja oli 17.

Kärkisijoituksia tuli kiitettävä määrä. Uran ensimmäinen voitto tällä tasolla jäi kuitenkin vielä saavuttamatta.