Hyppää sisältöön

Matias Honkalalla hankala päivä Nordic Leaguella – finaalipäivään sijaluvulta 13:s

Matias Honkalan vaihteluväli hyvän ja huonon kierroksen tulosten välillä on erittäin suuri. Perjantaina hänellä on mahdollisuus kivuta tuloslistalla kärkipäähän, ja pistelistalla viiden joukkoon. KUVA: GETTY IMAGES

Keskiviikon avauskierroksella (65,-7) päivän toiseksi parhaan tuloksen tehnyt Matias Honkala koki torstaina (77,+5) golfin toisen ääripään pelattuaan 30 pelaajan kisan toiseksi heikoimman tuloksen. Eroa kärkeen on kuitenkin vain viisi lyöntiä.

Møn Golf Klubilla Tanskassa tulostaso putosi oleellisesti keskiviikosta heikompien olosuhteiden joukosta. Matias Honkala koki kahdella ensimmäisellä väylällä kovia. Hän teki tuplan ja bogeyn.

Avauskierroksella hän selvitti samat väylät birdeillä, viisi lyöntiä paremmin. Shokkialun jälkeen Honkala teki ulosmenon aikana yhden birdien ja bogeyn. Sama yhdistelmä toistui sisääntulossa bogey-birdie järjestyksessä.

Valitettavasti Honkala kuittautti vielä 17:lla tuplan korttiinsa. Tälläkin väylällä hän oli ensimmäisenä päivänä tehnyt birdien, kolme lyöntiä paremman tuloksen siis. Yhteistulos oli 77,+5.

Vain kaksi pelaajaa 30:sta alitti 70 lyönnin rajan. Honkalan tulos jäi kierroksen toiseksi heikoimmaksi, ja jätti hänet varsin vaativan tehtävän eteen perjantain finaalikierroksella.

Pistelistan seitsemänneltä sijalta viidenneksi nouseminen on sijaluvulta 13:s erittäin vaikeaa, mutta ei mahdotonta.

Pelaajat lähetetään matkaan kolmelta eri tiilltä (1,4,7) reilun puolen tunnin sisään (klo 10.00-10.33 Suomen aikaa)

Tulospalvelu

Etsi luettavaa