Hyppää sisältöön

Matias Honkala ohituskaistalla Itävallassa: ”Yksi kova tulos puuttuu sarjastani”

Matias Honkala on Itävallan kilpailussa neljän lyönnnin päässä toisesta sijasta. GETTY IMAGES

Matias Honkalan (-8) sijoitus Golf Club Adamstalin kentällä Ramsaussa on yhdeksäs, hienosti kolmantena päivänä nousseen Oliver Lindellin (-4) 32:s.

Etelä-Afrikan Casey Jarvis (-17) on Challenge Tourin kilpailussa omilla luvuillaan, viisi lyöntiä Kytäjällä 2013 voittanutta konkari Stuart Manleaya (-12) edellä.

Kärkikymmenikössä on monia pelaajia, jotka haluavat kyseenalaistaa Casey Jarvisin voiton.

Matias Honkala oli pelipäällä lauantaina. Birdejä syntyi viisi, valitettavasti korttiin eksyi perjantain tapaan yksi tuplabogey.

Aggressiivisuus tuli kalliiksi

”Otin vähän aggressiivisemman linjan tiiltä. Uskoin hyvän vetoni kantavan out-rajan yli kentälle, mutta ei se riittänytkään”, Honkala harmitteli.

”Peli on ollut hyvällä tasolla kuluvalla viikolla. Vielä puuttuu se kova tulos. Pikkuisen paremmin pitäisi putata, että pääsisi todella alas. Ennusmerkit sunnuntaille ovat kuitenkin oikein hyvät”, Nevas Golfin ykköstykki ennakoi.

CT:n pistelistalla parhaana suomalaisena sijalla 65:s oleva Honkala on Oliver Lindellin tavoin sijoittunut meneillään olevassa Euram Bank Openissa kolmanneksi. Honkala kaudella 2021, Lindell lähes tasan vuosi sitten.

Se on molempien paras sijoitus haastajakiertueella. Honkala ylti kolmanneksi myös alkukesästä Kööpenhaminassa.

Sunnuntaina pronssille nouseminen vaatisi tilaukalhaisen tuloksen.

Oliver Lindellille (-4) kauden ensimmäinen kärkikymmenikköön kipuaminen on mahdollista hurjalla tuloksella. Suunta on ollut kolmella ensimmäisellä kierroksella oikea (70-69-67,-4).

Pistelistan 98:s on ollut parhaissa kisoissaan kolmasti sijoilla 17-19.

Roope Kakko (+2), Saku Tuusa (+6) ja Lauri Ruuska (+9) karsiutuivat.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa