Hyppää sisältöön

Matias Honkala kolmannelta sijalta päätöskierrokselle

Matias Honkalalla on mahdollista nousta huomenna huippuasemiin Nordic Leaguen rankingissa.

Matias Honkala nousi kahden lyönnin päähän kärjestä Nordic Leaguen Gotlannin-kisassa.

Matias Honkala jatkaa erinomaisia otteitaan Nordic Leaguessa. Kiertueen rankingissa sijalla 11 olevan Honkalan pitäisi nousta sijalle viisi saadakseen ensi kaudeksi hyvän kategorian Challenge Tourille.

Honkala on kahden kierroksen jälkeen Gotlannissa pelattavassa kilpailussa jaetulla kolmannella sijalla. Eroa kärkeen on vain kaksi lyöntiä.

Kisaa johtaa rankingin kärkimies Björn Åkesson tuloksella -10. Toisena oleva Tobias Ruth on lyönnin Åkessonia perässä.

Kolmatta sijaa jakaa Honkalan kanssa tuloksella -8 kolme muuta pelaajaa. Honkala pelasi Gumbalde Golf Clubin (par 70) avauskierroksen 67 lyönnillä, ja tänään hän onnistui nipistämään tuloksesta vielä pari lyöntiä pois.

Muista suomalaisista ainoastaan Niclas Hellbergin kisa jatkuu myös huomenna, jolloin pelataan kolme kierrosta kestävän kilpailun päätöskierros. Hellberg on tuloksessa -1 (70-69).

Nordic Leagueta pelataan lokakuussa vielä kolmen kilpailun verran. Sen jälkeen kausi on paketissa ja tiedetään, ketkä viisi pelaajaa nousevat kaudeksi 2024 sarjatasoa ylemmäksi.

Rankingissa Honkalalla on eroa viidenteen sijaan noin 5 000 pistettä ja kolmanteen sijaan 6 000. Onnistuessaan huomenna hän nousee kärkiviisikkoon ja erinomaisiin asemiin ennen ratkaisevia kilpailuja.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa