Hyppää sisältöön

Mastersista luvassa upea kaksintaisto? Rory haastaa Patrick Reedin

Rory McIlroy tavoittelee uran grand slamia sunnuntain kierroksella

The Masters on kolmen kierroksen jälkeen kutkuttavassa tilanteessa. USA:n Patrick Reed ja Pohjois-Irlannin Rory McIlroy ovat repäisseet pienen kaulan seuraaviin.

Mastersin kolmas kierros tarjosi kovia tuloksia. Aamun sateet pehmensivät kenttää ja tekivät kierroksesta tikanheittoa kärkipään pelaajille. Tuuli pysyi maltillisena ja tv-ruuduissa ympäri maailman näkyi paljon birdieitä ja eagleja. 

Kolmannen kierroksen etuysin suurin tähti oli Rory McIlroy. 28-vuotias kiri Reedin eron kiinni chippaamalla kahdeksannella reiällä eaglensa kovaa ja keskelle. Rory oli hetkessä kierrostaan -5 kun edes etuysi ei ollut vielä päättynyt. 

Kärjestä kolmanteen kierrokseen lähtenyt Patrick Reed sai oman moottorinsa käyntiin vasta etuysin lopussa. Hatrick Reed upotti hatullisen birdieitä väyliin 7-9 palauttaen johtonsa. 

Reedin johtoasema laimeni kahteen lyöntiin hänen tehtyään päivän toisen boginsa väylälle 12. Rory McIlroy samaan aikaan ei saanut käytettyä hienoa avaustaan väylällä 13, vaan teki ainoastaan parin. 

Teksasilainen Reed on kylvänyt tuhoa erityisesti kentän pitkillä väylillä. Takaysin par-vitoset olivat satumaisia. Väylällä 13 upposi viisimetrinen eagle ja väylällä 15 Reed löi 30 metristä pallonsa reikään. Hetkessä johtoasema kasvoi peräti viiteen lyöntiin! 

Rory onnistui tekemään birdien kentän 15:nnelle ja 18:nnelle väylälle nousten yhteistulokseen -11. Reedin sortuessa bogiin väylällä 16 ero kaventui kolmeen lyöntiin. Reed lähtee viimeiseen päivään tuloksesta -14 ja Rory tuloksesta -11. 

Toiseksi viimeiseen pariin tulevat lähtemään Rickie Fowler (-9) ja Jon Rahm (-8). Henrik Stenson (-7), Tommy Fleetwood (-6), Bubba Watson (-6) ja Marc Leishman (-6) lienevät jo liian kaukana voitosta. Tai no, kyseessä on Masters ja mitä vain voi tapahtua. 

Videoilla Patrick Reedin ja Rory McIlroyn parhaat palat kolmannelta kierrokselta.

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa