Hyppää sisältöön

The Mastersin lähtöajat saapuivat: Tässä kuumimmat TV-ryhmät

Patrick Reedin käsi ei tärissyt ratkaisun hetkellä vuonna 2018

The Mastersin lähtöaikoja ei todellakaan arvota, vaan ne sijoitellaan. Torstaina ja perjantaina kenttää kiertää monta todella mielenkiintoista ja globaalisti kiinnostavaa ryhmää.

Kuinka yllättynyt olet, että Tiger Woods tulee pelaamaan kaksi ensimmäistä kierrosta maailman parhaan kiinalaispelaajan kanssa? Lähes jokaiseen ryhmään on saatu jälleen eri mantereiden edustajia takaamaan sen, että kisan kiinnostus ja tv-katsojamäärät ovat suuria maailmanlaajuisesti. 

Tiger Woods on se mies, kenen lyöntiä edes amerikkalainen ohjaaja ei tule missaamaan. Hänen ryhmänsä on lähtövuorossa torstaina kello 11.04 paikallista aikaa, eli 18.04 Suomen aikaa. Woodsin ryhmään eurooppalaisväriä tuo Jon Rahm, joka kaatoi Tigerin Ryder Cupissa ratkaisevan tuntuisessa ottelussa. 

Woodsin perään on heitetty kisan ykkössuosikki Rory McIlroy, joka saa seurakseen Rickie Fowlerin ja Australian nuoren lupauksen Cameron Smithin. Nämä kaksi ryhmää ovat perjantain lähetyksen pääosassa, sillä toisella kierroksella he pelaavat viimeisissä ryhmissä, jotka ovat myös suorassa lähetyksessä. 

Torstain kierroksella kaksi superryhnmää ovat joukon kaksi-kolme viimeistä ryhmää. Kolmanneksi viimeisenä lavalle heitetään kolmikko Dustin Johnson, Bryson DeChambeau ja Jason Day. Heidän peräänsä lähtee Phil Mickelson, Justin Thomas ja Justin Rose

Viimeisessä ryhmässä katsotaan miten Masters -spesialisti Jordan Spieth pärjää Brooks Koepkan ja Paul Caseyn kyydissä. 

Kuumat ryhmät torstaina (Suomen aika): 

18.04: Tiger Woods, Haotong Li, Jon Rahm

18.15: Rory McIlroy, Rickie Fowler, Cameron Smith

20.38: Dustin Johnson, Bryson DeChambeau, Jason Day

20.49: Phil Mickelson, Justin Rose, Justin Thomas

21.00: Brooks Koepka, Paul Casey, Jordan Spieth

KAIKKI LÄHTÖAJAT:

Etsi luettavaa