Hyppää sisältöön

Manner-Eurooppa niskan päällä Hero Cupissa

Nicolai Højgaardin ja Francesco Molinarin välinen kemia toimii 19 vuoden ikäerosta huolimatta. KUVA: GETTY IMAGES

Manner-Eurooppa johtaa Iso-Britannia-Irlantia kahdella pisteellä Hero Cupia ennen huomista päätöspäivää.

Manner-Eurooppa johtaa Iso-Britannia–Irlannin joukkuetta Hero Cup -haasteottelussa kahdella pisteellä ennen huomisia mies miestä vastaa pelattavia reikäpelejä. Niissä on jaossa yhteensä kymmenen pistettä, joten peli ei ole missään nimessä ratkennut.

Tänään pelattiin yhteensä kymmenen ottelua, kun sekä aamupäivällä että iltapäivällä pelattiin viisi foursome-ottelua. Foursome-pelimuodossa kummatkin joukkueen pelaajat lyövät palloa vuorotellen.

Aamuvuorossa Manner-Eurooppa ja Iso-Britannia-Irlanti keräsivät kummatkin 2,5 pistettä. Molemmat joukkueet voittivat kaksi ottelua ja yhdessä piste tasattiin. Iltapäivällä Manner-Eurooppa voitti kolme ottelua ja Iso-Britannia-Irlanti kaksi.

Manner-Euroopan ykköstiimejä ovat ollett parit Victor Perez-Guido Migliozzi sekä Francesco Molinari-Nicolai Højgaard, jotka voitti tänään kummatkin ottelunsa. Eilen kummatkin parit pelasivat tasurin eli nelikko on tuonut Manner-Euroopan 8,5 pisteestä peräti 5.

Molinari, 40, on Manner-Euroopan kapteeni. Hän kehui vuolaasti 21-vuotiasta joukkuetoveriaan, joka pääsi mukaan otteluun varasijalta, kun kaksoisveli Rasmus Højgaard joutui jättämään leikin väliin loukkaantumisen takia.

”Olen todella vaikuttunut. On ollut todella hienoa pelata hänen kanssaan. Meillä on hauskaa. Hänellä on hyvä asenne, enkä voisi ollut iloisempi”, Molinari kehui juuttia.

Myös Iso-Britannia-Irlannin kippari on näyttänyt joukoilleen hyvää esimerkkiä, sillä Tommy Fleetwood on ollut tuomassa joukkueelleen kaksi pistettä. Fleetwood on pelannut kaikki kolme otteluaan eri parin kanssa.

Hero Cup pelataan Abu Dhabi Golf Clubilla. Haasteottelu päättyy huomenna.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Dubai Desert Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Jaapo Jämsä

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Katri Bakker ja Henni Mustonen

ALL THAILAND GOLF TOUR

Boonchu Ruangkit Championship
Janne Kaske


Etsi luettavaa