Major-voittaja Sergio Garcia valittiin vuoden pelaajaksi European Tourilla

Sergio Garcian 15 vuoden yhteistyö TaylorMaden kanssa

Eurooppalainen golfmedia äänesti Sergio Garcian European Tourin vuoden pelaajaksi 2017. Garcia voitti tänä vuonna uransa ensimmäisen major-turnauksen.

Sergio Garcia voitti huhtikuussa Masters Tournamentin. Voitto oli varmasti tärkeässä roolissa, kun toimittajat äänestivät Vuoden pelaajaa.

Mastersin lisäksi Garcia voitti Dubai Desert Classicin sekä Andalucia Valderama Mastersin.

Sergion peli perustuu edelleen loistavaan pallonlyömiseen. Kierroskeskiarvo 69,30 oli kauden paras European Tourilla. Griiniosumissa hän oli tilastojen kolmas 74,5 %. Draivien pituudessa 37-vuotias loisti 307,6 jaardin keskiarvolla sijoittuen seitsemänneksi.

European Tour kausi oli erittäin tasainen. Kukaan pelaaja ei voittanut kolmea kilpailua enempää. Race to Dubain kärkiviisikko Tommy Fleetwood, Justin Rose, Jon Rahm, Sergio Garcia ja Tyrrell Hatton ovat espanjalaisen mielessä ajatellen Pariisin Ryder Cup otteluita 2018.

Garcia kertoi kauden olevan tähänastisen uransa paras paitsi kentällä myös sen ulkopuolella. Hän meni naimisiin heinäkuussa, ja pari odottaa ensimmäistä lastaan.