Hyppää sisältöön

Maailmanlistan viisi parasta starttasi Havaijilla

Sentry Tournament of Champions isännöi PGA Tourin voittajia kaudelta 2017. Mukana ovat etenkin parhaat Amerikkalaiset.

Kilpailua kuitenkin johtaa Australian Marc Leishman tuloksessa 67, -6. Leishman löi palloa loistavasti tilastoiden viisitoista griiniosumaa ja teki kierrokselle peräti kahdeksan birdiä. 

Dustin Johnson voitti kilpailun 2013 ja aloitti hyvin myös torstain tuulisessa kelissä. Maailmanlistan ykkönen pelasi varmasti ja teki vain yhden bogin kirjauttaen tuloksen 69, -4. 

Havaijille luontainen pasaatituuli puhalsi kilpailun aikana yllättäen osan pelaajista. Jordan Spieth on sijoittunut Havaijilla kolme kertaa kolmen parhaan joukkoon mutta torstaina tuulensuunta oli täysin eri kuin kolmena viime vuonna. Spiethin avauskierros 74,+2 oli heikoin sitten 2017 Mastersin. Spiethin puttitilastot olivat vasta kilpailun hännillä ja tulosta rokotti kolme kolmenputin griiniä. Kierroksen jälkeen Jordan kertoi säätäneensä puttiasentoaan joulukuun Hero World Challengen jälkeen. Asento oli päässyt lipsumaan kaudella 2017 ja Spieth pyrkii palaamaan takaisin kausien 2015 ja 2016 malliin. Jordan ilmoitti asennon vaativan vielä lisää toistoja painetilanteissa. 

Rickie Fowler tyylitteli havaijipaidassaan tulokseen 69, -4. Hideki Matsuyama on tuloksessa -3 ja Justin Thomas, sekä Jon Rahm -2. 

Leaderboard

Etsi luettavaa