Hyppää sisältöön

Maailman paras valitsi Ursulan – rahakkaan kisan tiimit nyt selvillä ja mukana on täysin suomalainen joukkue

Nelly Korda valitsi Ursula Wikströmin joukkueeseensa New Yorkin joukkuekisassa.

Nelly Kordalle kelpasi Ursula Wikströmin seura huomenna starttaavassa Aramco Team Series -kisassa. Mielenkiintoista on se, että Sanna Nuutinen, Tiia Koivisto ja Krista Bakker pelaavat samassa joukkueessa.

Maailmanlistan ykkönen Nelly Korda valitsi Ursula Wikströmin joukkueeseensa huomenna käynnistyvässä Aramco Team Seriesin kisassa, joka pelataan New Yorkissa. Joukkueen kolmas jäsen on Skotlannin Alison Muirhead.

Kilpailussa kolmasosa pelaajista on kapteeneita, jotka valitsevat arvotussa järjestyksessä yhden pelaajan joukkueeseensa. Trion kolmas jäsen arvotaan.

Mielenkiintoista on se, että kisassa on mukana myös täysin sinivalkoinen joukkue, kun Sanna Nuutinen valitsi tiimiinsä Tiia Koiviston ja duoa täydentää vielä Krista Bakker.

Saudiarabialaisyhtiön sponsoroimassa kilpailussa pelataan myös henkilökohtainen sarja.

Yhteensä palkintopotissa on 1 000 000 dollaria, josta 800 000 dollaria jaetaan joukkuekisassa ja loput 200 000 dollaria henkilökohtaisessa kisassa.

LET:n ranking-pisteet jaetaan henkilökohtaisen kilpailun perusteella.

Koska LPGA-kiertueella on väliviikko,  LET:n kisassa pelaa sangen nimekäs osanottajajoukko maailman ykköskiertueelta.

Nelly Kordan lisäksi kisaassa ovat mukana muun muassa Lizette Salas, Jessica Korda, Anna Nordqvist, Danielle Kang, Sophia Popov ja Lexi Thompson. Sen sijaan Matilda Castrén ei kisassa ole mukana.

Kilpailua voi seurata GolfTV:n välityksellä.

Lähtöajat

Etsi luettavaa