Hyppää sisältöön

Luottoparit pitivät Euroopan vahvassa johdossa – sunnuntain singleissä klassikon aineksia

Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari ovat nostaneet reilusti tasoaan kauden 2018 aikana

Sosiaalisessa mediassa kerää suosiota #moliwood. Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari ovat ottaneet parina kaikki neljä pistettä avauskierrosten otteluista.

Ryder Cupissa yksi pelipari voi olla ratkaisevassa roolissa. Tänä vuonna se on ollut Francesco Molinari ja Tommy Fleetwood. Euroopan kaksikko on pystynyt kaatamaan Tiger Woodsin peräti kolmessa eri ottelussa ja perjantaina kaatui myös Amerikan paras kaksikko Jordan Spieth–Justin Thomas.

Lauantain iltapäivän foursome ottelut menivät pisteissä tasan 2–2. Moliwoodin lisäksi voiton ottivat konkarit Stenson ja Rose, jotka olivat voitokkaita myös perjantaina. 

Yhteistuloksessa kilpailu on lukemissa 10–6 Euroopalle. Neljän pisteen ero on kurottu singleissä kiinni vain kahdesti kilpailun historian aikana. Lukemat jättävät amerikkalaisille vielä viimeisen toivon kipinän sunnuntaina. 

Jordan Spieth ja Justin Thomas ovat nousseet Amerikan pelastajiksi voittamalla kolme neljästä ottelustaan. Lauantaina iltapäivällä he kaatoivat Rory McIlroyn ja Ian Poulterin jättäen joukkueelle vielä pienen mahdollisuuden sunnuntaina.

Amerikkalaisten toinen voitokas pari lauantaina oli Bubba Watson–Webb Simpson. Loistavasti pelannut Sergio Garcia vaikutti hieman väsyneeltä iltapäivällä, eikä saanut ratkaisevia putteja uppoamaan samalla prosentilla kuin aamulla. 

Sunnuntain single-otteluissa Amerikan paras mahdollisuus on saada pisteitä taululle hyvissä ajoin. Amerikkalaisten lähtölista onkin suoraan paremmuusjärjestyksessä.

Justin Thomas on ollut joukkueen vahvin pelaaja. Koepka ja Simpson ovat lyöneet palloa hyvin. Woods on hävinnyt kaikki kolme ottelua, mutta kärsinyt erittäin kehnoista pelikavereista. Niinpä Reed ja DeChambeau nähdään vasta viimeisten joukossa. 

Lähtölista tulee tarjoamaan todella mehukkaita otteluita. McIlroy–Thomas-taisteluparin heti avausparissa täytyy olla viihdyttävä. 

Ennustuksen mukaan Euroopan voiton tulee ratkaisemaan,joko Garcia tai Molinari

Tulospalvelu

Ryder Cupin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay. Lähetys alkaa sunnuntaina klo 13.

 

 

 

Etsi luettavaa