Hyppää sisältöön

Lumi suli ja golf jatkuu – ainakin näillä kentillä pelataan

Kurk Golf on kiinni tältä kaudelta

Golfkausi jatkui myös joulukuulle, sillä tänäänkin moni kenttä palvelee innokkaimpia pelaajia ja säiden lämmetessä niitä aukeaa lisää.

Suomessa pelataan tänä vuonna golfia vuoden jokaisena kuukautena. Tämä on nyt varmaa, sillä tänään on joulukuun ensimmäinen ja golfkenttiä on edelleen auki.

Kokosimme listaa kentistä, joita pääsee edelleen kiertämään. Tiedot on haettu kenttien omilta sivuilta, joten listaus ei ole aukoton. Voit lähettää meille tietoa aukiolevasta golfkentästä osoitteeseen jussi(ät)gogolf.fi. Päivitämme listausta.

Pickala Golf

Suomen suurin golfkeskus Pickala Golf on pienen pakkasjakson jälleen auki. Siuntiossa pelataan kaikilla kolmella kentällä ja myös rangea voi hyödyntää, kun kerää pallot omatoimisesti.

Forest-kenttä toimii äkkilähtöperiaatteella, Seaside-kentälle on ajanvaraus ja Parkiin pelaajat lähetetään kahden ryhmissä.

Sea Golf Rönnäs

Isnäsissä, Porvoon ja Loviisan välissä meren äärellä sijaitsevassa golfkeskuksessa on auki kaikki kolme kenttää: 18 reiän Meri, 9 reiän Puisto ja par 3 -kenttä. Myös range on auki, mutta golfautojen käyttö on kielletty.

Hangolf

Suomen eteläisin kenttä lupaa olla auki lumentuloon saakka. Kotisivuilla se markkinoi itsenäisyyspäivän viikonlopun lähtöjä. Tuolloin pelaajat lähetetään matkaan ykkös- ja kymppitiiltä, jotta mahdollisimman moni ehtisi pelata 18 reikää.

Vuosaari Golf

Kenttä on kylmän sään vuoksi kiinni alkuviikon, mutta se avataan viikonlopuksi ykkös- ja kymppitiiltä. Harmi kyllä kaikki lähdöt taitavat jo tosin olla varattuja. Vuosaaressa lyödään väyliltä lyöntimatoilta.

Salo Golf

Salo Golf on auki, ja se on ottanut käyttöön samat lyöntimatot kuin Vuosaaressa.

Bjärkas Golf

Kemiönsaarella sijaitseva 18 reiän par 3 -kenttä on auki.

Hiisi-Golf

Lempäälässä sijaitsevan golfkeskuksen yhdeksän reiän Farmi-kenttä on avoinna.

Muita kenttiä, jotka aukeavat sään salliessa, ovat ainakin: Meri-Teijo Golf, Hiekkaharju Golf, Espoo Ringside Golf (talviviheriöt), Hattula Golf (talviviheriöt).

Etsi luettavaa