Hyppää sisältöön

Luigi lähti OnGolfin völjyyn – yhteistyö pitää sisällään golfmatkoja eri puolille maailmaa

Ongolfin Tuomas Kiiskinen ja Mari Jokinen ovat aloittaneet yhteistyön Markku Nordin (kesk.) kanssa.

Pitkän linjan matkailuvaikuttaja Markku ”Luigi” Nord on aloittanut yhteistyön Ongolfin kanssa.

Golfmatkoja järjestävä OnGolf ja Markku Nord aloittavat yhteistyön. Käytännössä yhteistyö tarkoittaa sitä, että Nord suunnittelee ja järjestää OnGolfille teema- ja pelimatkoja eri puolille maailmaa.

Ongolfin toimitusjohtaja Tuomas Kiiskinen vaikuttaa yrityksen lähettämän tiedotteen perusteella sangen tyytyväiseltä uuteen yhteistyöhön.

”Golfmatkojen ja teematapahtumien järjestäjänä Luigin ansiot ovat jo legendaariset. Meille hän antaa lisää voimaa monipuolistaa ja vahvistaa tuotevalikoimaamme. Luigi on ammattilainen, joka pelaa loistavasti yhteen toiminta-ajatuksemme kanssa”, Kiiskinen sanoo.

Nord on toiminut matkailualalla 80-luvulta saakka. Hän oli pitkään yrittäjänä Golfreseptissä ja jatkaa nyt golfmatkailun parissa Via Nord -toiminimellään.

”OnGolfin ohjelmasta Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa Via Nord -merkistä”, tiedotteessa kerrotaan.

”OnGolf osaa sekä golfin että matkojen järjestämisen. Käytettävissä on alan parhaat resurssit ja pelikenttänä koko maailma. Yhdessä olemme yksinkertaisesti enemmän. Yhteenlaskettu kokemus, vuosikymmenien aikana luodut kontaktit niin koti- kuin ulkomailla ovat ylivertaiset”, Nord kommentoi. 

Via Nord ja OnGolf, joka toimii matkojen vastuullisena järjestäjänä, tuottavat ensimmäiset matkat yhdessä ensi keväänä. 

Etsi luettavaa