Hyppää sisältöön

LPGA:n tähden viikko käynnistyi hole-in-onella – saa Lamborghinin käyttöönsä kahdeksi vuodeksi

Austin Ernst ajelee seuraavat kaksi vuotta Lamborghinilla

Kahdesti Solheim Cupissa pelannut Austin Ernst onnistui pro-amissa 134 metrisellä Pelican Golf Clubin 12:lla reiällä ja sai välittömästi käteensä Lamborghinin avaimet.

LPGA:n toiseksi viimeinen kisaviikko Tampa Bayssa käynnistyi 29-vuotiaan Austin Ernstin osalta täysosumalla. Hän oli mukana Pelican Women´s Championshipin ensimmäisessä pro-amissa.
Maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 14:s käväissyt Ernst on voittanut pääkiertueella kolmasti, viimeksi maaliskuussa. Solheim Cupissa osallistumiskertoja on kaksi, hän oli kokemasssa tappiota syyskuun alussa.

Ernst ei ole aiemmin Lamborghinilla ajellut, mutta hänellä oli auton ominaisuuksista ennakkoon arvailuja.
”Minulla on käsitys, että tämä on melkoisen nopea”, hän sanaili saadessaan autonavaimet käteensä.

Pelican Women´s Championship käynnistyy torstaina klo 14.00 Suomen aikaa. 
Matilda Castrén on mukana kilpailussa, johon hänen kautensa 2020 päättyi karsiutumiseen.
Castrén lähtee kierrokselleen klo 14.33 yhdessä Tanskan Nanna Koerstz Madsenin sekä Thaimaan Pajaree Annanranukarnin kanssa.

Kilpailussa on mukana valtaosa LPGA:n tähdistä, jotka parin viikon kilpailutauon jälkeen hakevat virettä seuraavalla viikolla Naplesissa, Floridassa pelattavaan Tour Championshipiin.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan suorana lähetyksenä torstaistaista sunnuntaihin. Torstain lähestysaika on 17.00-20.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa