Hyppää sisältöön

Loistavia uutisia penkkigolfareille, viikonlopun European Tour kierrokset näkyvillä ilmaiseksi

Mikko Korhonen pelaa kolmannen kilpailun putkeen.

Penkkiurheilijat voivat katsoa huippugolfia ilmaiseksi, kun V Sport Golf avaa normaalisti maksumuurin takana olevat urheilukanavansa ilmaiseksi kaikkien käyttöön Super Bowl -viikonlopun ajaksi.

European Tour -kauden kolmas kilpailu Saudi International alkoi torstaina ja päättyy sunnuntaina. Kisakenttä toimii Royal Greens Golf & Country Club, joka sijaitsee King Abdullah Economic Cityssä.

Mukana kisassa on neljä suomalaista golfaria ja mikä parasta: V Sport avaa viikonlopuksi maksulliset urheilukanavansa kaikille avoimeksi, joten lauantaina ja sunnuntaina kisan näkee veloituksetta.

Kanavat aukeavat ilmaiseen katseluun perjantaina klo 16 ja ovat avoimia maanantaiaamuun klo 10:een saakka.

Viikonlopun ykkösurheilutapahtuma on amerikkalaisen jalkapallon Superbowl. Sen lisäksi ja golfin lisäksi V Sportin kanavalla voi katsoa myös mm. Valioliigaa ja NHL:ää.

”NFL:n seuraaminen on viimeisten vuosien aikana lähtenyt selvään kasvuun Suomessa. Kauden kruunaa Super Bowl, jonka on paitsi urheilullisesti ainutlaatuinen tapahtuma myös valtava jokavuotinen viihdespektaakkeli. Haluamme tarjota tämän tapahtuman, sekä laajan kattauksen muuta huippu-urheilua mahdollisimman monien urheilun ystävien katsottavaksi avaamalla urheilukanavamme avoimeen katseluun”, NENT Groupin vastaava urheilutuottaja Ville Klinga kertoi tiedotteessa.

”Tulossa on upea viikonloppu, johon kuuluu niin Valioliigaa, NHL ja KHL -kiekkoa, European Tour golfia sekä tietysti itse Super Bowl”, hän jatkoi.

Lauantaina ja sunnuntaina golflähetykset tulevat klo 11.30–16.30, ja kilpailu selostetaan viikonvaihteessa suomeksi. Selostajana toimii Antti Vaalas ja kommentaattorina Karri Kakko.

Kanava on katsottavissa operaattoreiden verkossa ja Digitan antenniverkon alueella.

Ranking-pisteitä Saudi International -kisassa on jaossa yhteensä 4 250 ja palkintorahaa 3,5 miljoonaa dollaria. Parhaiten kisassa mukana olevasta neljästä suomalaispelaajasta on aloittanut Mikko Korhonen, joka oli avauskierroksen jälkeen kymmenentenä tuloksessa 68 (-4).

Lähtölista

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa