Hyppää sisältöön

Logiikka Euroopan avauspäivän joukkuevalintoihin

Jon Rahm ja Rory McIlroy ovat ET:n finaalikisan suurimmat suosikit

Harjoituskierrosten ryhmistä voidaan päätellä ketkä starttaavat kilpailuun Euroopan joukkueesta.

Perjantain foursome ottelut ovat tärkeä startti kilpailulle. Avauspäivän kovaan paineeseen laitetaan molemmista joukkueista parhaat peliparit. 

Euroopan joukkue on harjoitellut samoissa ryhmissä tiistaina ja keskiviikkona 

Ryhmä 1: Henrik Stenson, Thorbjörn Olesen, Tyrrell Hatton, Paul Casey

Ryhmä 2: Tommy Fleetwood, Francesco Molinari, Ian Poulter, Alex Noren

Ryhmä 3: Jon Rahm, Sergio Garcia, Rory McIlroy, Justin Rose

Ykkösryhmässä näyttää olevan kakkosketjun pelaajat. Stenson ja Casey eivät ole parhaassa vireessä. Olesen, sekä Hatton ovat ensikertalaisia. 

Vaikka virallisia pareja ei olla vielä julkaistu voidaan olettaa, että kakkos ja kolmosryhmistä tulee avausotteluiden peliparit. Konkari Ian Poulter ottaa siipensä alle Alex Norenin. Ruotsalaisen varma pallonlyöminen ja Poulterin armoton putteri ovat toimiva yhdistelmä. Noren on myös puolustava French Open voittaja samalta Le Golf Nationalin kisakentältä. 

Francesco Molinari ja Tommy Fleetwood lasketaan maailman parhaiden pallonlyöjien lyhyelle listalle. Kaksikko voi hyvin olla otteluiden tehokkain pari Le Golf Nationalin kapeilla väylillä. 

Kolmannessa ryhmässä ollaa nähty harjoituksissa kaksi eri kombinaatiota. Garcia ja Rose ovat todennäköinen valinta kokeneena parina. Jon Rahm ja Rory McIlroy sopivat hyvin yhteen tulisella kilpailuhengellä. Ei kuitenkaan ole yllätys jos espanjalaiset muodostavat oman taisteluparin ja Rose/McIlroy yhdistelmällä haetaan varmaa pistettä.

Tässä siis loogisin spekulaatio perjantain avauspareista.

Ian Poulter – Alex Noren

Tommy Fleetwood – Francesco Molinari

Sergio Garcia – Justin Rose

Rory McIlroy – Jon Rahm

 

 

Etsi luettavaa