Hyppää sisältöön

Live-seuranta: Seuraa Kalle Samoojan voittotaistelua Teneriffalla

Kalle Samooja lähti päätöspäivään johtoasemassa yhdessä Saksan Nicolai Von Dellinghausenin kanssa.

Seuraamme Kalle Samoojan kierroksen lähdöstä maaliin. Tervetuloa mukaan live-seurantaan. Muista päivittää selaimen ikkuna aika ajoin.

Kalle Samooja pelaa tänään voitosta European Tourin Tenerife Openissa. 

Samooja lähti päätöspäivään yhteistuloksessa -17 jakaen johtoasemaa Saksan Nicolai Von Dellingshausenin kanssa. Johtoryhmän kolmas jäsen on Etelä-Afrikan Dean Burmester.


Reikä 18, par 5: 501 metriä

Samoojan kanssa toisen sijan jakava Adrian Meronk chippaa edellä kolmannen lyönnin liian pitkäksi ja väylän puolelle. Rohkea puttiyritys ei osu reikää, mutta Meronk tekee parin.

Näyttää siltä, että Samoojalle riittäisi birdie päätösreiälle siihen, että hän sijoittuisi yksin toiseksi. Vain Van Dellingshausen voisi eaglellä nousta tässä tapauksessa tasoihin Samoojan kanssa.

Burmester on viiden lyönnin päässä muista ja voittaa kisan varmasti.

Samooja lyö kärkiryhmästä ensimmäisenä kakkoslyönnin. Hän pääsee lyömään 225 metristä lievään alamäkeen. Pallo menee hieman vasemmalle, mutta Kalle välttää bunkkerin. Birdieen on edelleen erinomainen mahdollisuus.

Von Dellingshausen luo painetta suomalaiselle. Hän lyö täydellisen lyönnin kolmeen metriin ja omaa todella hyvän eagle-mahdollisuuden. Myös Burmester osuu viheriöön ja pääsee puttaamaan eagleä.

Kallelta vaaditaan nyt hyvää chippiä, jos hän haluaa varmuudella säilyttää toisen sijan, sillä Von Dellingshausenilla on erinomainen eagle-paikka.

Burmesteria odottavat jo maanmiehet päätösviheriöllä samppanjapullon kera, ja mies tuulettaa rentona. Samoojalla on kuitenkin vielä tiukka paikka. Hän mittailee etäisyyttä tarkasti tietäen, että edessä on tärkeä lyönti.

Nosto menee kuitenkin hieman pitkäksi Von Dellingshausenin pallon viereen. Kakkosijasta käydään puttikilpailua.

Burmester lähes upottaa oman eaglensä. Hän merkkaa pallon aivan reiän viereen ja antaa kahden muun taistella toisesta sijasta.

Samooja jättää birdiensä niukasti lyhyeksi ja tekee parin. Saksalaisella on nyt mahdollisuus nousta yksi kakkoseksi upottamalla eagle.

Ja hän tekee sen. Von Dellingshausen pudottaa Samoojan ja Meronkin jaetulle kolmannelle sijalle.

Burmester upottaa birdien ja päättää kilpailun tulokseen -25.

Lopputulokset:

 • Burmester -25
 • Von Dellingshausen -20
 • Meronk -19
 • Samooja -19
 • Catlin -18

Live-seuranta on päättynyt!

Reikä 17, par 4: 408 metriä

Toisesta sijasta Adrian Meronkin ja Von Dellingshausenin kanssa taistelevan Kallen avaus draiverilla menee vasemmalle puolelle semiraffiin hyvään paikkaan. Von Dellingshausenin pallo on keskellä väylää.

Burmester laskettelee kohti voittoa, vaikka avaus päätyy puun taakse oikealle. Viiden lyönnin johto antaa varaa vaikka lyödä poikittain väylälle.

Kallen wedge 120 metristä löytää tiensä keskelle viheriötä, pieni birdie-sauma jää.  Von Dellingshausenin lähestuminen vuotaa oikealle ja edessä on vaikea nosto viheriölle.

Burmester pääsee puun takaa vajaaseen 50 metriin. Helpohko lyönti edessä, bogia suurempaa ei tästä paikasta tule. Kelpo pitch-lyönti noin kolmeen metriin jättää mahdollisuuden pelata bogiton päätöskierros. Putti uppoaa, joten jäljellä on enää yksi helpohko par 5 ja palkintojen jako.

Von Dellinghausenilta loistava chippi, joka melkein uppoaa. Hän saa lyönnin näyttämään helpommalta kuin se olikaan: helppo par.

Samoojan birdie ei uppoa, mutta hän tekee parin ja pääsee jaetulta toiselta sijalta päätösreiälle, jota parhaillaan pelaa hänen kanssaan toista sijaa jakava Adrian Meronk.

Meronk lyö kakkoslyöntinsä viheriön tuntumaan, josta on hyvä mahdollisuus birdieen. Jännäksi menee taistelu toisesta sijasta.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -24
 • Meronk 19
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -18
 • Catlin -18 (pelannut loppuun)

Reikä 16, par 3: 172 metriä

Kärkiryhmästä yksikään ei osu viheriöön, mutta neljäntenä oleva Van Dellingshausen pääsee puttaamaan birdieä foregriiniltä.

Samooja ja kärkimies Burmester löivät avaukset hieman vasemmalle. Samooja jakaa toista sijaa yhden reiän enemmän pelanneen Adrian Meronkin kanssa. Burmester on karannut jo viiden lyönnin päähän.

Samooja puttaa hybridillä, ja pariin jää hieman tehtävää, noin 1,5 metriä. Putti uppoaa samoin kuin Burmesterin par hieman lähempää.

Van Dellingshausen on lähellä upottaa birdie-puttinsa, mutta hänenkin on tyytyminen pariin.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -24
 • Meronk 19
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -18

Reikä 15, par 4: 379 metriä

Samooja lyö loistavan avauksen, josta jää jäljelle noin sata metriä. Lähestyminen hyvästä paikasta on kohtuullinen, mutta birdieen jää matkaa.

Burmester tykittää jälleen parikymmentä metriä pidemmälle ja lähes säkittää pitch-lyönnin. Birdieä taas pukkaa, ja hän pitää pokaalista jo toisella kädellä kiinni, vaikka reikiä on vielä kolme jäljellä.

Pallon lyöminen on kuitenkin ollut tähän asti niin vakuuttavaa, että hänet melkein voi jo julistaa voittajaksi.

Burmesterin birdie uppoaa. Samooja ja Von Dellingshausen tekevät parin. Samaan aikaan Adrian Meronk sortuu bogiin, joten Burmesterin johto ennen kolmea viimeistä reikää on viisi lyöntiä.

Kalle jakaa nyt toista sijaa Meronkin kanssa, joten panosta suomalaisella riittää.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -24
 • Meronk 19
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -18

Reikä 14, par 3: 154 metriä

Samooja osuu viheriöön, mutta pallo jää kaksitasaisen viheriön alatasanteelle. Samooja lukee viheriötä tarkkaan ja puttaa häikäisevästi kaukaa aivan reiän viereen. Bonusbirdie oli todella lähellä.

Von Dellingshausen jää niin ikään alatasanteelle, mutta pariin jää vielä matkaa. Putti kuitenkin uppoaa.

Burmester onnistuu jälleen parhaiten avauksessaan, mutta birdieen on hänelläkin liian pitkä matka. Korttiin kuitenkin par ja ero Adrian Meronkiin säilyy kolmessa lyönnissä ja Samoojaan neljässä.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -23
 • Meronk -20
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -18
 • Catlin -18

Reikä 13, par 5: 474 metriä

Kalle on tehnyt jokaisena kolmena päivänä birdien tälle reiällä. Tulisiko nyt neljäs perättäinen? Avaus on ainakin hieno: keskellä väylää.

Kävellessään tiiltä pallolle loistavan avauksen täräyttänyt Burmester lähettää hymyillen terveiset kotiin: ”Tulen pian kotiin.”

Saman reiän viheriöllä Adrian Meronk siirtyy yksin toiseksi ja kahden lyönnin päähän Burmesterista tekemällä helpon birdien.

Neljäntenä oleva Von Dellinhausen lyö hybridillä karheikoista selvästi lyhyeksi.

Samoojalla on matkaa hieman alle 210 metriä. Kädessä ollut hybridi vaihtuu viime hetkellä rautaneloseen. Lyönti vuotaa oikealle ja pallo osuu bunkkeriin. Myöskään Burmester ei osu viheriöön par 5:llä. Hänellä on kuitenkin jäljellä kolmikosta helpoin kolmas lyönti.

Von Dellingshausen on vuorossa ensimmäisenä. Kelpo chippi, johon saksalainen ei ole kuitenkaan tyytyväinen. Samoojan noin 30 metrin bunkkerilyönti epäonnistuu. Paikka oli vaikea, sillä pallo makasi pelaajaa ylempänä. Lyönti jää lyhyeksi viheriöstä. Samoojan jälkeen Burmester chippaa oivallisesti reiän viereen, tulossa on birdie.

Samooja valitsee putterin ja valinta on oivallinen. Jäljelle jää pieni näpäytys pariin, mikä on tällä reiällä iso pettymys. Eroa kärkeen on nyt neljä lyöntiä. Kakkosena oleva Meronk on lyönnin päässä.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -23
 • Meronk -20
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -18

Reikä 12, par 4: 367 metriä

Burmester honoorissa ja kolmen lyönnin johdossa. Eteläafrikkalainen draivaa vasemmalle ja pallo vaikuttaisi jäävän puun taakse maskiin. Von Dellingshausen lyö tasapainoisen puukolmosen, joka päätyy vasemmalle semifarffiin.

Kallella on kädessään ”ajuri”. Lyönnin jälkeen hän jää katsomaan pitkäksi aikaa palloa, joka menee melko voimakkaasti oikealle, eikä hän ole tyytyväinen suoritukseensa.

Kallen pitäisi saada nyt nopeasti takaisin lyöntinsä jiiriin loppukiriä ajatellen ja hyödyntää iskun paikat. Lähestyminen wedgellä ei kuitenkaan onnistu suunnitelman mukaan. Pallo jää selvästi lyhyeksi. Maila putoaa maahan ja turhautumisen merkkejä on ilmassa.

Samaan aikaan Burmester nostaa pallon puun takaa ilmiömäisesti lipun tasalle, viitisen metriä oikealle.

Kallen pitkä putti kaksitasoisella viheriöllä on melko hyvä, mutta jäljelle jää vielä parin metrin ”testeri” pariin.

Burmesterilla on nyt jälleen iskun paikka Burmesterin birdie-yritys päätyy noin metrin pitkäksi.

Samoojan putti uppoaa reiän sivusta. Erittäin tärkeä par! Parin tekevät myös Von Dellingshausen ja Burmeisterkin.

Samaan aikaan Adrian Meronkilla on reikää edempänä eagle-mahdollisuus.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -22
 • Meronk -20
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -18
 • Garcia Rodriguez -18

Reikä 11, par 5: 476 metriä

Kärkiryhmässä Samooja on ainoa joka osuu väylään. Burmester ja Von Dellingshaus draivasivat vasemmalle karheikkoon, joka tällä kentälle ei ole pitkä. 

Samaan aikaan Meronkilla on mahdollisuus nousta Samoojan ohi yksin toiseksi, mutta birdie-putti kierähtää ohi reiästä.

Kallella on kakkoslyönnissä käytössään hybridi – matkaa lipulle on noin 210 metriä. Lyönti epäonnistuu ja menee pahasti hihaan, mutta jää kuitenkin pelialueelle. Helppo nosto hänellä ei kuitenkaan ole edessä.

Von Dellingshaus lyö kakkosen hieman pitkäksi, eikä Burmesterkaan osu viheriöön. Hän on Kallen tapaan vasemmalla, mutta ei yhtä pahasti sivussa kuin suomalainen kilpakumppaninsa.

Samooja nostaa pallon reiluun pariin metriin ja jättää itselleen birdie-paikan. Hyvä lyönti vaikeahkosta paikasta. Burmester pistää kuitenkin paremmaksi hyvään birdie-paikkaan. Nyt Samoojan olisi melkein pakko upottaa, ettei Burmester pääse karkaamaan, mutta pallo ei mene reikään. Tuloksena par, joka maistuu varmasti karvaalta.

Burmester säkittää ja siirtyy jo kolmen lyönnin johtoon. Von Dellingshausen tekee niin ikään birdien ja kaventaa eron Samoojaan yhteen lyöntiin.

Kärjen tilanne:

 • Burmester -22
 • Samooja -19
 • Meronk -19
 • Von Dellingshausen -18
 • Garcia Rodriguez -18

Reikä 10, par 3: 210 metriä

Kalle avaa ensimmäisenä. Pitkä rauta jää jälleen lyhyeksi ja vasemmalle. Burmester pompauttaa pallon viheriölle vasemmalta kummun kautta. Dellingshausen on niin ikään vasemmalla, viheriöllä kuitenkin, mutta hieman kauempana reiästä kuin Burmester, jonka pitkä peli on ollut kärkiryhmässä tähän asti selvästi parasta.

Samooja chippaa kolmisen metriä pitkäksi, eikä saa par-puttia uppoamaan. Harmittava bogi, kun samaan aikaan Burmester selvittää viheriön kahdella putilla ja tekee parin. Myös Von Dellingshausen kirjauttaa korttiinsa parin.

Kallella on eroa kärkeen jälleen kaksi lyöntiä.

Kärkiryhmän tilanne:

 • Burmester -21
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -17

Adrian Meronk on kolmantena tuloksessa -19. Von Dellingshausen jakaa neljättä sijaa Espanjan Sebastian Garcia Rodriguezin kanssa.

Mikko Korhonen on pelannut kierroksen loppuun. Hän lopetti kahteen perättäiseen bogiin. Samoojaa lukuunottamatta kaikki muut suomalaiset ovat lopettaneet kierroksensa.

Muiden suomalaisten tilanne:

20. Sami Välimäki -13 (67-68-70-66)

56. Mikko Korhonen -7 (68-70-67-72)

72. Tapio Pulkkanen -3 (69-68-74-70)


Reikä 9, par 4: 390 metriä

Samoojan avaus menee pahasti vasemmalle, mutta onneksi pallo päätyy viereiselle väylälle. Burmester on niin ikään vasemmalla, mutta karhekoissa. Dellingshausen osuu ainoana (omaan) väylään kärkiryhmän pelaajista.

Samaan aikaan toisaalla: Puolan Adrian Meronk nousee jakamaan toista sijaa tuloksella -19 Kallen kanssa.

Takaisin kärkiryhmään ja Samojaan, jonka rohkea lähestyminen 135 metristä on loistava. Kallella pienen tauon jälkeen jälleen oivallinen birdie-sauma, sillä pallo päätyy lipun linjassa kolme neljä metriä pitkäksi.

Von Dellingshausen ei saa lähestymisiään toimimaan, eikä osu viheriöön. Burmesterin pallon on pienen puun takana maskissa. Hän joutuu kierrättämään hukilla palloa, mutta sitä tulee liikaa ja edessä on pitkä birdie-putti kaksitasoisella viheriöllä. Tarkoittaa sitä, että Kallella on mahdollisuus kiriä jopa kahden lyönnin takamatka kiinni.

Burmester ei ole ensimmäiseen puttiinsa tyytyväinen. Jäljelle jää vajaan kolmen metrin hermoja raastava par-putti.

Von Dellingshousenin birdie-putti viheriön ulkopuolelta menee pari metriä pitkäksi. Paluuputti menee kuitenkin reikään ja ensimmäiset yhdeksän reiän tulokseksi kirjataan 35 lyöntiä (par).

Samoojan kolmen metrin birdie-putti uppoaa ja hän ottaa ainakin yhden lyönnin Burmesteria kiinni. Samaan aikaan Burmesterin par-putista tuli hivenen vaikeampi.

Burmester upottaa ja tuulettaa todella tyytyväisenä. Hän pelaa ensimmäiset yhdeksän reikää viisi alle parin ja on tuloksessa -21. Samoojan etuysi kulkee kolme alle parin, ja hän on lyönnin eteläafrikkalaista perässä.

Kärkiryhmän tilanne:

 • Burmester -21
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -17

Adrian Meronk on kolmantena tuloksessa -19. Von Dellingshausen jakaa neljättä sijaa Espanjan Sebastian Garcia Rodriguezin kanssa.


Reikä 8, par 4: 512 metriä

Burmester avaa driving ironilla oikealle semiraffiin. Samoojan avaus väyläpuulla päätyy oikealle karheikkoon. Von Dellingshausen lyö ainoana draiverilla. Hän on tyytyväinen avaukseensa, vaikka se ei osukaan väylään.

Burmesterilla on 180 metriä matkaa lipulle, joka on viheriön etuosassa. Hän jättää lyönnin lyhyeksi viheriöstä. Samoojalla on suurin piirtein yhtä pitkä matka. Pallo näyttäisi makaavan hyvin, mutta myös Kallen pallo jää vajaaksi, karheikkoon.

Von Dellingshausen joutuu seisomaan alempana kuin pallo. Matkaa on kuitenkin vain noin 145 metriä. Pallo menee kuitenkin aivan viheriön takalaitaan ja edessä on vaativa birdie-putti foregriiniltä.

Saksalaisen putti jää parisen metriä vajaaksi, joten pariin riittää puserrettavaa. Putti ei uppoa, joten saksalainen putoaa tuloksissa alaspäin.

Samooja chippaa noin puoleentoista metriin. Putti menee niukasti alapuolelta ohi ja tuloksena on päivän ensimmäinen bogi. Burmesterille up and down, joten eroa Samoojaan on nyt kaksi lyöntiä.

Kärkiryhmän tilanne:

 • Burmester -21
 • Samooja -19
 • Von Dellingshausen -17

Adrian Meronk on kolmantena tuloksessa -18. Von Dellingshausenin sijoitus on nyt siis neljäs.


Reikä 7, par 3: 154 metriä

Burmesterilla kulkee. Hän lyö jälleen lipulle hyvään birdie-paikkaan ja antaa painetta Samoojalle, joka empii tiillä kahden eri mailan välillä. Avaus meneekin harmittavasti oikealle, jolta puolelta hänelle ei jää chipissä paljon viheriötä työstettäväksi.

Von Dellingshausenin avaus menee vasemmalle viheriöstä. Hän kuitenkin chippaa erinomaisesti ja tekee helpon parin.

Samooja chippaa yhtä etevästi. Hän pudottaa pallon ennen viheriötä alas, ja se vierii yhtä lähelle viheriötä.

Burmester upottaa birdien ja siirtyy yksin johtoon pelattuaan ensimmäisen seitsemän reikää viisi alle parin. Siitäkin huolimatta, että hän on missannut yhden lyhyen birdie-putin.

Kärkiryhmän tilanne:

 • Burmester -21
 • Samooja -20
 • Von Dellingshausen -18

Puolan Adrian Meronk on niin ikään tuloksessa -18. Muista suomalaisista Sami Välimäki tekee 18. reiälle parin ja on yhteistuloksella -13 tällä hetkellä kisassa jaetulla 17. sijalle. Samille onnistunut paluu kisakentille reilun kuukauden harjoittelutauon jälkeen.


Reikä 6, par 4: 342 metriä

Kalle avaa spoonilla väylällä täydelliseen paikkaan. Burmester tykittää draiverilla väylälle, eikä viheriölle jää paljoa matkaa. Von Dellinghshausenilla on sama taktiikka kuin Kalle. Pallo päätyy semiraffiin väylän vasemmalle puolelle.

Kallen lähestyminen 110 metristä ei ole paras mahdollinen. Tilastoihin merkitään viheriöosuma, mutta birdieen ja pitkä matka.

Von Dellinghausenin lyö laadukkaan lähestymisen ja birdieen jää matkaa nelisen metriä.

Burmesterilla on jäljellä vain 50 metriä. Se ei ole välttämättä paras etäisyys, koska lippu on edessä. Hän joutuikin pudottamaan pallon alas jo ennen viheriötä. Pallo jää nelisen metriä lyhyeksi.

Kalle ”lypsää” birdie-puttinsa hienosti vajaaseen metriin. Par uppoaa.

Burmester onnistuu birdie-putissaan ja siirtyy jakamaan johtoa Kallen kanssa.

Von Dellingshausen ei saa omaa birdie-puttiaan sisään ja tekee parin.

Kärkiryhmän tilanne:

  • Samooja -20
  • Burmester -20
  • Von Dellingshausen -18

  Puolan Adrian Meronk on noussut jakamaan kolmatta sijaa Von Dellingshausenin takaa. Muista suomalaisista Sami Välimäki tekee 17. reiälle birdien ja nousee 17:nneksi yhteistuloksella -13. 

  Reikä 6, par 4


  Reikä 5, par 3: 128 metriä

  Kalle avaa viheriölle lipunmittaisena noin seitsemän metriä oikealle, Von Dellingshausen lyö nelisen metriä pitkäksi foregriinille ja Burmester lyö jälleen loistavasti aivan lipulle.

  Toistaiseksi kolmikosta parasta pallonlyömistä on esittänyt Burmester, joka näyttää nyt Kallen pahimmalta haastajalta, jos vain saa putit loksahtamaan kohdalleen.

  Huikeaa, Kalle! Birdie-putti uppoaa keskeltä reikää, ja Kalle siirtyy tulokseen -20.

  Von Dellingshausen jättää omansa lyhyeksi: par. Burmester ei epäonnistu lyhyessä birdie-putissa kahta kertaa putkeen ja upottaa keskeltä reikää.

  Kärkiryhmän tilanne:

   • Samooja -20
   • Burmester -19
   • Von Dellingshausen -18

   Reikä 4, par 4: 420 metriä

   Koko kolmikko osuu pitkällä mutta alamäkeen lyötävällä par 4 -reiällä väylään. Todellisen monsterin lyö Burmester, joka on European Tourin yksi pitkälyöntisimpiä pelaajia.

   Samooja ja Von Dellingshausen lyövät noin viiteen metriin. Burmester naulaa pallon lipulle reilusta 80 metristä.

   Kallen birdie-putissa hieman liikaa vauhtia suhteessa breikkiin, mutta parin pitäisi olla enää muodollisuus. Pallo meinaa kuitenkin livahtaa ohi. Kalle onneksi hymyilee läheltä piti -tilanteelle.

   Von Dellingshausen puttaa birdien hiuksen hienosti ohi ja napauttaa parin samantien sisään.

   Burmesterin vajaan metrin putti menee ohi! 

   Kärkiryhmän tilanne:

   • Samooja -19
   • Von Dellingshausen -18
   • Burmester -18

   Kärkiryhmän takana nousua tekee Sebastian Garcia Rodrigues, joka on noussut tulokseen -17.


   Reikä 3, par 5: 512 metriä

   Kallen avaus menee pahasti vasemmalle tielle, jota pitkin pallo jolkottelee jonkin aikaa eteenpäin. Dellingshausen avaa myös vasemmalle palmujen joukkoon joutomaalle. Burmester on ainoa, joka osuu kärkiryhmästä väylään.

   Dellingshausen lyö välilyönnin alamäkeen. Burmester jättää parista sadasta metristä kakkoslyönnin lyhyeksi. Kalle saa vapaan dropin joutomaalle ja matkaa jää 200 metriä. Osuma taitaa olla hieman paksu ja pallo jää lyhyeksi oikealle karheikkoon. Ei paras paikka, sillä pallon ja reiän väliin näyttäisi jäävän bunkkeri.  

   Dellingshausenin lyö lähestymisen puoleentoista metriin. Saksalainen antaa itselleen mahdollisuuden birdieen, ja putti myös uppoaa.

   Huikeaa Kalle! Turkulainen nostaa pallon juuri ja juuri bunkkerin yli ja pallo rullii vajaaseen metriin. Birdie uppoaa, joten Samooja kolmen reiän jälkeen kierrostaan kaksi alle parin. Hän siirtyy myös yksin kärkeen.

   Burmester lyö oman pitch and run -lyöntinsä neljä viisi metriä pitkäksi. Kahdella putilla par.

   Kärkiryhmän tilanne:

   • Samooja -19
   • Von Dellingshausen -18
   • Burmester -18

   Kärkiryhmän takana kolme pelaajaa on tuloksessa -16. Muista suomalaisista Sami Välimäki tekee nousua. Hän on tätä päivää neljä alle parin ja yhteistuloksessa -12. Se riittää tässä vaiheessa jaettuun 22. sijaan.


   Reikä 2, par 3: 125 metriä

   Honorissa oleva Burmester lyö huikeasti aivan reiän viereen, birdie tuoksahtaa voimakkaalta. Von Dellingshausen epäonnistuu ja avaus aukeaa pahasti oikealle.

   Kalle lyö turvallisesti viheriön keskelle pitchin wedgellä. Birdie-puttiin jää noin kuusi metriä matkaa.

   Samoojalla hyvä yritys, joka menee vajaan metrin pitkäksi. Putti uppoaa: par.

   Dellingshausenin chippi onnistuu, mutta matkaa jää reilu metri. Putti menee ohi: bogey.

   Burmester puttaa birdien sisään: birdie.

   Kärkiryhmän tilanne:

   • Samooja -18
   • Von Dellingshausen -17
   • Burmester -18

   Reikä 1, par 5: 493 metriä

   Kalle lyö ryhmästä viimeisenä ja avaa draiverilla väylälle. Peli on käynnissä ja ykkösen tiillä Kalle hymyili ennen starttia rennonoloisena.

   Toinen lyönti 220 metristä menee hieman oikealle viheriöstä. Edessä lyhyt chippi, jossa viheriötä vain vähän käytettävissä. Kärkiryhmän pelaajista Kalle on parhaissa asemissa.

   Von Dellingshausen chippaa huikeasti melkein reikään ja tekee birdien. Burmesterille jää parimetrinen birdie-putti. Kalle chippaa puoleentoista metriin. 

   Burmester livauttaa alakautta sisään: birdie. Myös Samooja puttaa varmasti reikään: birdie. 

   Kärkiryhmän tilanne:

   • Samooja -18
   • Von Dellingshausen -18
   • Burmester -17

   Tulospalvelu

   Kilpailun näyttää suorana Elisa Viihde Viaplay.

   Etsi luettavaa