Hyppää sisältöön

LIV Golf vahvistuu kahdeksalla huippupelaajalla – Matthew Wolff on LIV Golfin nuorin supertähti

Matthew Wolff on 23-vuoden ikäisenä LIV Golfin nuorin tähtiluokituksen ansaitseva pelaaja, joka sijoittui uransa kahdessa ensimmäisessä majorissa sijoille toinen ja neljäs. KUVA: GETTY IMAGES

Greg Normanin johtama ja Saudi-Arabian rahoittama LIV Golf marssittaa torstaina Portlandissa käynnistyvään kisaansa uudet ostoksensa, major-voittajat Brooks Koepkan, Bryson DeChambeaun ja Patrick Reedin, sekä svingillään sävähdyttävän huippulahjakkaan Matthew Wolffin.

LIV Golf vahvisti maanantaina jo pitkään huhuttujen Matthew Wolffin, Carlos Ortizin sekä amatöörien maailmanlistan kakkosen haarniskasta ammattilaiseksi ryhtyneen Eugenio Chacarran siirtymisen talliinsa.

Kiertueen toinen kilpailu käynnistyy torstaina USA:ssa. Tourin uusia pelaajia ensimmäiseen, Lontoossa pelattuun kisaan verrattuna ovat edellä mainitun kuusikon lisäksi myös Pat Perez sekä Abraham Ancer.

Maailmantähdistä erikoisimman svingin omaava persoona kiinnostaa

Matthew Wolffin leirin vaihto herättää varmasti huomiota. Hän on 23-vuotiaana ylivoimaisesti nuorin niistä PGA Tourin pelaajista, joiden ylle on sälytetty supertähden viittaa.

Loistavan amatööriuran jälkeen Wolff löysi villien korttien kautta tiensä pääkiertueelle, voitti 20-vuotiaana PGA Tourilla kisan, jossa jätti toiseksi Bryson DeChambeaun ja Collin Morikawan.

Kahdessa ensimmäisessä majorissa Wolffin sijaluvut olivat historiallisesti neljäs (PGA) ja toinen (US Open).

Maailmanlistalla Wolff käväisi sijalla 12:s vain 21-vuotiaana.

Mentaaliongelmien johdosta Wolff piti taukoa kilpailemisesta ja on menettänyt listoilla sijoituksia, mutta ei svingiinsä ja henkilöön kohdistuvaa kiinnostusta.

LIV Golfin kisoissa hänellä on edellytyksiä nousta yhdeksi kiertueen seuratuimmista pelaajista erityisesti omintakeisen svinginsä ansiosta.

LIV Golf nimesi edellisviikolla jo 45 pelaajaa kisaan, näistä 12 on kapteeneita.

Kolme pelaajaa jäi uupumaan. Suurella todennäköisyydellä he ovat tuoreimmat hankinnat, Matthew Wolff, Carlos Ortiz sekä Eugenio Chacarra.

Lue lisää: LIV Golf Portland, kapteenit ja pelaajat

Etsi luettavaa