Hyppää sisältöön

Little John Daly pohjusti yllätyksen Orlandossa – John Dalyn edellisestä voitosta 4,5 vuotta

Little John ja John Daly voittivat PNC Championshipin kuudennella osallistumiskerrallaan

Arkansasin yliopistossa opiskeleva John Daly II oli PNC Championshipin voittaneen parivaljakon avainpelaaja.

Kukapa olisi uskonut, että John Daly yhdessä poikansa kanssa voittaisi 20 major-voittajan tähdittämän kahden sukupolven kilpailun, joka viikonloppuna keräsi valtavan määrän huomiota.

John Dalyn kyky kantaa itseään ykköstiloihin Champions Tourilla on osoittautunut kivikovalla kiertueella heikoksi. Hänellä on yksi voitto vuodelta 2017, mutta menestyskäyrä on osoittanut iän ja epäterveellisten elämäntapojen takia alaspäin viimeisten vuosien aikana.

Scramblena pelattava kisa oli kuitenkin kuin tehty Dalylle ja hänen pojalleen John Daly II:lle, joiden pelityyli on erittäin räiskyvää. Poika-Daly on isänsä jäljillä myös siinä mielessä, että isänsä tapaan hän käy Arkansasin yliopistoa ja tähtää PGA Tourille.

Useimpiin muihin pareihin verrattuna heillä oli aseena kaksi pitkälle lyövää pelaajaa, jotka kykenevät tekemään tulosta myös viheriöllä. 

Helpolla ja leveällä kentällä he rikkoivat aiemman kisaennätyksen tuloksellaan 60-57 (-27).

Dalyt pelasivat kisassa nyt kuudetta kertaa. Aiemmat parhaat sijoitukset ovat olleet toinen ja viides.

Tapahtumassa on ainutlaatuinen kontrasti kilpailijoiden iän suhteen. Carl Stenson (11) ja Charlie Woods (12) olivat tämänvuotisen kisan nuorimmat osanottajat. 

Kilpailun vanhin osanottaja oli puoletaan Gary Player (86). Hänen lisäkseen 82-vuotias Lee Trevino oli ylittänyt 80 vuoden rajapaalun

Dalyleille kovimman vastuksen antoivat Tiger ja Charlie Woods, jotka jäivät kahden lyönnin päähän. Sunnuntaina kaksikko teki kisaennätyksen merkkauttamalla tuloskorttiin peräti 11 perättäistä birdieä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa