Hyppää sisältöön

Little John Daly hurjassa iskussa – voittaistossa mukana myös Tiger & Charlie Woods

Little John Daly on kasvanut isoksi ja ottanut isänsä henkisesti reppuselkään parivaljakon taistelllessa PNC Championshipin voitosta

Kun PNC Championshipissa pelataan toista yhdeksikköä, kuudetta kertaa voittoa jahtaavat Dalyt johtivat lyönnillä, Charlie & Tiger Woods olivat kahden lyönnin päässä.

Scramblena käytävät kisat muodostuvat lähes poikkeuksetta jännitysnäytelmiksi. Näin tulee käymään myös Ritz-Carlton Golf Clubilla, johtopaikka on vaihtunut tiuhaan toisen ja ratkaisevan kierroksen ensimmäisellä puoliskolla.

Avauspäivän jälkeen johtivat Cinkit, joiden jälkeen kärkipaikkaa ovat pitäneet yksin tai jaettuna hallussaan Stensonit, Woodsit, Dalyt ja Thomasit.

Tästä viisikosta Stensonit ovat käytännössä jo menettäneet mahdollisuutensa voittoon, josta käydään neljän muun edellä mainitun parivaljakon välinen taisto.

Tuoko kuudes yrityskerta voiton Dalyn perheeseen?

John Daly ja hänen 18-vuotias poikansa Little John Daly ovat huomion keskipisteessä viimeisessä parissa. Little John Daly opiskelee samassa University of Arkansasissa jota myös hänen isänsä kävi neljän vuoden ajan.

Koulussaan nimeä John Daly II käyttävä nuorukainen oli high schoolin lopettaessaan kesällä ikäisissään 30:n parhaan joukossa koko maassa, ja kolmanneksi rankattu Floridassa.

Niinpä ei ole ihme, että Little John Dalyn panos meneillään olevassa kisassa on varsin ratkaiseva menestystä tavoittelevalle parivaljakolle.  Toisen kierroksen alkuvaiheilla Little John kaivoi osaamispankistaan näyttäviä pitkiä lähestymisiä sekä bunkkerista, kuin myös karheikosta. 

11 reikää pelattuaan John & Little John Daly olivat kierrostaan 10 alle parin ja lyönnin johdossa Mike & Justin Thomasiin, sekä Stewart & Reagan Cinkiin.

Tiger & Charlie Woods ovat kolmas ryhmä, joka voi vielä nousta voittoon. He olivat 12 reikää pelattuaan kaksi lyöntiä Dalyn parivaljakosta.

Dalyt ovat osallistuneet kisaan viidesti aiemmin. Kakkostila on paras saavutus vuodelta 2018, muillakin kerroilla sijoitus on ollut yhdeksän ensimmäisen joukossa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa