Hyppää sisältöön

Lisää karmivia mokia – muistatko kuinka Sergio suli ja I.K. Kim missasi puolimetrisen

I.K. Kim ehti jo tuulettaa varmaa voittoa

Kilpagolfin historiaan mahtuu epäonnistumisia ja mokia ainakin kahdeksi varttitunnin mittaiseksi videoksi.

Lauantaina jaoimme täällä Golf Focus -sivuston videon, johon oli koottu golfin kaikkien aikojen pahimmat mokat ja romahdukset.

Video oli karmivaa katsottavaa, mutta niin on tämäkin: Golfin kaikkien aikojen pahimmat mokat ja romahdukset osa 2.

Joulunpyhinä julkaistulta videolta löytyy muun muassa sellaiset nimet kuin Doug Sanders, Sergio Garcia ja I.K. Kim, joka ehti jo tuulettaa voittoaan putattuaan Kraft Nabisco -kisan, joka on yksi naisten major-turnauksista, päätösreiällä alle puoleen metriin. Korealainen puttasi kuitenkin ohi.

Moni on saattanut unohtaa myös Kyle Stanleyn romahduksen. Hänelle ei riittänyt seitsemän lyönnin etumatka päätöskierroksella, vaan hän hävisi lopulta Brandt Snedekerille uusinnassa. 

Kauheaa oli myös kerrata uudestaan, kuinka Thomas Bjørn menetti johtonsa ja mahdollisuuden voittaa ensimmäisenä pohjoismaisena pelaajana major-turnaus. Tarinoiden mukaan juutilla kesti pitkään toipua epäonnistumisesta.

Onkin ehkä parempi jättää alla oleva video kokonaan katsomatta ja muistella mieluummin vaikka viime kesän omia onnistumisia. Jos uteliaisuus kuitenkin voittaa, niin video löytyy tästä alta.

Etsi luettavaa